Sayfa 339/607 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon
Arama sonucu : 4850 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: JANTS - Jantsa Jant Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by serden Yazıyı Oku
    Bu hareketleri terse yatırıp son bir saat kala toplama adına yapmıyorsa kendi adıma sıkıntı duyarım.Alcar bryat saatler önce tavan olmuş iken bu hala bir ileri 3 geri yapıyorsa,soru işaretleri oluşur kafamın bir yerlerinde.
    arkadaşlar sıkıntı yapmayın jantsa tek taş pırlanta gibidir...alcardan da belki de bryattan da daha fazla çıkacaktır...bedelsiz ile ilgili çok ciddi özel duyumlarım var...bu sabah nakite geçmiştim bir iki saat önce tekrar aldım..ben pek ayrı kalmak istemiyorum...bakalım nasip ne olacak ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. aslında alıp uzun bir süre hiç bakmamak gerekiyor ama biz ky lar sürekli ekran başında izlediğimiz için dokunmadan edemiyoruz...jantsanın çok güzel yerlere çıkacağına inanıyorum dostlar...dünkü zayıflığa bakarak vede alcarın da düzeltme yapacağını düşünerek 306 ortalama ile vermiştim..sonra dayanamayıp 302 ortalama ile geri aldım...arada oluşan küçük çaplı kar da bana harçlık olsun dostlar...jantsa parmaklardan çıkarılmaması gereken pırlanta tek taş yüzük gibidir...fazla ayrılık insan sağlığına zararlı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    arkadaşlar sıkıntı yapmayın jantsa tek taş pırlanta gibidir...alcardan da belki de bryattan da daha fazla çıkacaktır...bedelsiz ile ilgili çok ciddi özel duyumlarım var...bu sabah nakite geçmiştim bir iki saat önce tekrar aldım..ben pek ayrı kalmak istemiyorum...bakalım nasip ne olacak ??
    Hareketlerini Brisa'nın 2012 de ki rekor bedelsiz sermaye arttırımı açıklanmadan önceki hareketlerine benzetiyorum.Bakalım hayırlısı.
    Yatırım tavsiyesi anlaşılmasın. Ben borsadan anlamam. Benim yazdıklarıma göre al veya sat yapmayınız zarar edebilirsiniz!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Polimen Yazıyı Oku
    Hareketlerini Brisa'nın 2012 de ki rekor bedelsiz sermaye arttırımı açıklanmadan önceki hareketlerine benzetiyorum.Bakalım hayırlısı.
    Yatırım tavsiyesi anlaşılmasın. Ben borsadan anlamam. Benim yazdıklarıma göre al veya sat yapmayınız zarar edebilirsiniz!!!
    bu hareketlerdenbedelsız beklenıyorsa alcar rekor bedelsız bryat zaten rekor ustune rekor bedelsız mı vercek yanı cok anlam yuklemeyın hareketlere alcar jants bryat pesıne takıldı hareket baslatan o cok net

5.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    bu hareketlerdenbedelsız beklenıyorsa alcar rekor bedelsız bryat zaten rekor ustune rekor bedelsız mı vercek yanı cok anlam yuklemeyın hareketlere alcar jants bryat pesıne takıldı hareket baslatan o cok net
    Yazdıklarımı iyi oku. Bedelsiz verecek demedim. 2012 yılında ki Brisa'nın bedelsiz sürecinde Brisa da olsaydın yazdığımı anlardın. Onun için sen bana cevap vermek için çok yorma kendini

6.  Alıntı Originally Posted by Polimen Yazıyı Oku
    Yazdıklarımı iyi oku. Bedelsiz verecek demedim. 2012 yılında ki Brisa'nın bedelsiz sürecinde Brisa da olsaydın yazdığımı anlardın. Onun için sen bana cevap vermek için çok yorma kendini
    Boşyere tartışmayın sadece jantsa gitmiyor ki sığ hisslerin hemen hemen hepsi gidiyor ihepside bedelsiz mi verecek...Birileri götürmek istiyorsa götürüyor...Gerisi hikaye...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

7.  Alıntı Originally Posted by ank11 Yazıyı Oku
    Boşyere tartışmayın sadece jantsa gitmiyor ki sığ hisslerin hemen hemen hepsi gidiyor ihepside bedelsiz mi verecek...Birileri götürmek istiyorsa götürüyor...Gerisi hikaye...
    Tartışma yok. Her giden sığ kağıt bedelsiz verecek diye birşey yok. Sermaye arttırımı haberi düşen şirket genelde hareketini haberden sonra başlatır. Alcar veya bryat gidiyor diye sermaye arttıracaklar diye bir şart yok. Tahta sahibi ne isterse o olur

8. Biraz stres atsin duyan kumarbazlar hisseler aceleye gerek yok vardir spek efendinin plani

Sayfa 339/607 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •