ederi 6.50 - 8.25 civarında o yüzden 8.00 bulunca hemen satıp kaçmak en doğrusudur yoksa 6.50 ye satarsın zarar bile edebilirsin
yatırım tavsiyesi değildir
Safkar yüzde 65 karı gördü.
Tlman yüzde 30 35 arası bakalım enjsa ne yapacak merakla bekleniyor. Bir de ne kadarını verecekler bakalım.
Atıyorum 5 kat talep oldu. Talep ettiğinizin yüzde 20 sini mi verecekler. Ya da yüzde 5 lik yerli bireysel yatırımın talebine mi bakıyorlar. Bekleyip göreceğiz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar şimdi talepte bulunmakla yarın bulunmanın bir farkı varmıdır
Kardeşim fazla gitmez yüzde 5 10 kar verir sonra aşağı iner zarar edebilirsin yüzde 5 zarar etme olasılığı var çünkü şirketin bilançosuna baktığımda temettü odemesi yapacak durumda değil o yüzden temettü veren good year gibi hisselerle kıyasladığımız da fiyatı pahalı bunu alacağına git good year al niye dersen good year nakit temettü verebilir ama bu vermez bir de fiyat olarak yüksek 6.50 pahalı bence o yüzden ilk çıkışta satan kazanır bunda 7.50 - 8.25 aralığından veren kazanır yoksa beklersen 2 3 gün zarar etme olasılığın var yabancı yatırımcıya veriyorlar çünkü yüzde 90 lık payı onlar yüzde 5 karda satan adamlar size kar bile kalmayabilir
yatırım tavsiyesi değildir .
10.000 adet talep verdim bakalım hayırlısı 2000 adet verse %20 çaksa ilk gün yeter Allah bereket versin direk satış yazarım %19 üstüne gerisi beni ilgilendirmez
Yer İmleri