Sayfa 34/372 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Hakandem Yazıyı Oku
    Ben bu kadar talebe baya gideri oldugunu dusunuyorum

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    gitmez fazla çünkü halk arz larda para durursa zarar edersin en iyi örneği TLİMAN bekleyenler şimdi karları eridi daha da bekleyenler zarar bile edebilir

2. ederi 6.50 - 8.25 civarında o yüzden 8.00 bulunca hemen satıp kaçmak en doğrusudur yoksa 6.50 ye satarsın zarar bile edebilirsin

yatırım tavsiyesi değildir

3. Safkar yüzde 65 karı gördü.
    Tlman yüzde 30 35 arası bakalım enjsa ne yapacak merakla bekleniyor. Bir de ne kadarını verecekler bakalım.
    Atıyorum 5 kat talep oldu. Talep ettiğinizin yüzde 20 sini mi verecekler. Ya da yüzde 5 lik yerli bireysel yatırımın talebine mi bakıyorlar. Bekleyip göreceğiz

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Safkar şu anda yüzde 30'da.. Tliman ise neredeyse çıktığı fiyata inecek...onun için milleti gaza getirmeyin bence...

ytd

Alıntı Originally Posted by sembul Yazıyı Oku
    Safkar yüzde 65 karı gördü.
    Tlman yüzde 30 35 arası bakalım enjsa ne yapacak merakla bekleniyor. Bir de ne kadarını verecekler bakalım.
    Atıyorum 5 kat talep oldu. Talep ettiğinizin yüzde 20 sini mi verecekler. Ya da yüzde 5 lik yerli bireysel yatırımın talebine mi bakıyorlar. Bekleyip göreceğiz

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. arkadaşlar şimdi talepte bulunmakla yarın bulunmanın bir farkı varmıdır

6.  Alıntı Originally Posted by meteak Yazıyı Oku
    gitmez fazla çünkü halk arz larda para durursa zarar edersin en iyi örneği TLİMAN bekleyenler şimdi karları eridi daha da bekleyenler zarar bile edebilir
    Gider de ne kadar gider ne zaman gider.

Bunları bilirsek kazanırız zaten.

Bence ilk günler alıcılı olur ancak tavan olur mu olmaz mı bilemem.

Bu kadar lotu yüksekten satmak isteyeceklerine göre biraz gideri var sanki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir ! Benimki Sadece 1 Umut...

7. Kardeşim fazla gitmez yüzde 5 10 kar verir sonra aşağı iner zarar edebilirsin yüzde 5 zarar etme olasılığı var çünkü şirketin bilançosuna baktığımda temettü odemesi yapacak durumda değil o yüzden temettü veren good year gibi hisselerle kıyasladığımız da fiyatı pahalı bunu alacağına git good year al niye dersen good year nakit temettü verebilir ama bu vermez bir de fiyat olarak yüksek 6.50 pahalı bence o yüzden ilk çıkışta satan kazanır bunda 7.50 - 8.25 aralığından veren kazanır yoksa beklersen 2 3 gün zarar etme olasılığın var yabancı yatırımcıya veriyorlar çünkü yüzde 90 lık payı onlar yüzde 5 karda satan adamlar size kar bile kalmayabilir

yatırım tavsiyesi değildir .

8. 10.000 adet talep verdim bakalım hayırlısı 2000 adet verse %20 çaksa ilk gün yeter Allah bereket versin direk satış yazarım %19 üstüne gerisi beni ilgilendirmez

Sayfa 34/372 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •