Sayfa 34/427 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Ahhh ahh günü 20,37 de kapasan haftalık bar doji olarak ayı tuzağı kalsa ne var be tahtacı şunu becersen ha ne var ulen
    Grafikler çalışmıyor bunda. Aşşağı kesme devam edebilir belki bugün. Aylıkda beklenti yukarı. Grafikler en azından öyle diyor. Günlükde pek iç açıcı durmuyor. Metastok formüllerde hep al verdi, yukarı kesenlerdede devamlı çıkıyor. 1 haftadır metastoğada bakmadım. Hayırlısı, beklenti olduğu sürece senedin gelişmesi olumlu yönde olur diye düşünüyorum.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    Teknik Analiz, volatilesi yüksek olan hisselerde çalışırki
    Bizim ülkemizde böyle hisselerde bile çalışmıyor fonlar birçok aracı kurumlarda
    Al sat yaparak Macd, RSI istedigi gibi oynayabilyor eksiden kisi yaparken bugün
    yapay zeka bu botlar yönetiliyor , 2 gün önce BofA botu 400 milyon satisla piyasai kizartti
    yani Para Teknigi cizer...
    Eğer hissenin hikayesini bilmiyorsaniz her üflemede yıkılır gidersiniz,
    Zamaninda buraya gelip bu alkimleri satin diyenler de oldu,
    Bugünde olacak, yarinda olacak eger hisseye kendi nakitiniz ile girmeyip hikayesini bilmiyorsaniz
    bu islerde her rüzgarda savrulursunuz A hissesine gider orda tepeden girmis olup bunun gidisini kacirirsiniz,
    Alkim benim Amiral gemim , Buraya gelip satin diyenleri dinleseydik sermayeyi katlayamazdik,
    14 tl iken bu gitmez 10 altina düsücek diye yazanlar basmisti sayfayı bir iki ay onlari dedigi gibi oldu sonra 20 üzerini fiyatladı
    her hissede bunlar var,
    Herkes birey der TerziJoe üstad,
    Goy goya gelmeyin,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

3.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Teknik Analiz, volatilesi yüksek olan hisselerde çalışırki
    Bizim ülkemizde böyle hisselerde bile çalışmıyor fonlar birçok aracı kurumlarda
    Al sat yaparak Macd, RSI istedigi gibi oynayabilyor eksiden kisi yaparken bugün
    yapay zeka bu botlar yönetiliyor , 2 gün önce BofA botu 400 milyon satisla piyasai kizartti
    yani Para Teknigi cizer...
    Eğer hissenin hikayesini bilmiyorsaniz her üflemede yıkılır gidersiniz,
    Zamaninda buraya gelip bu alkimleri satin diyenler de oldu,
    Bugünde olacak, yarinda olacak eger hisseye kendi nakitiniz ile girmeyip hikayesini bilmiyorsaniz
    bu islerde her rüzgarda savrulursunuz A hissesine gider orda tepeden girmis olup bunun gidisini kacirirsiniz,
    Alkim benim Amiral gemim , Buraya gelip satin diyenleri dinleseydik sermayeyi katlayamazdik,
    14 tl iken bu gitmez 10 altina düsücek diye yazanlar basmisti sayfayı bir iki ay onlari dedigi gibi oldu sonra 20 üzerini fiyatladı
    her hissede bunlar var,
    Herkes birey der TerziJoe üstad,
    Goy goya gelmeyin,
    Eskiden dediğin gibi yapıyordum. Birşey bilmeyince herkese inanıyorsun. Millet olarak inanmaya pek hevesliyiz. Eğer öyle devam etseydim, yani ayran gönüllü olmaya, aynı hüsranlar tekerrür edip dururdu. Kimsenin naptı pek peni ilgilendirmiyor. Kendi aklım var o bana yetiyor. Birileri gelip alkime sokmadı, kendi analizimle alkimi buldum. İncelediğimdede doğru bir senet olduğuna karar verdim. Proğramlar çemberi daraltıp işleri daha çok kolaylaştırıyor. Tabi herşey emek istiyor. Portföyümde 8 tane senet var ve ben sadece alkimdeyim. Portföyde bulduğum bu 8 senedin hangisine girsem beni mutlu ederdi de.Desi var işte. Güven meselesi. Alkime güveniyorum, sert düşüşlerde bile içimde hiç endişe olmadı.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

4. Alkim böyle havaları severdi normalde, ama Alka devre kesince bu da beklemeye geçti. Tepeden %20 düştü, son gün %5 geri almalıydı en azından.
    Akşama Alka bilançosu gelir mi acaba.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Alkim ayarındaki hisselerden, piyasaya yön veren hisselerine kadar istediğimizi yazalım.
    3 senelik süre koyalım ve 3 sene sonunda getirilerine bakalım.
    Endeks'te 1 elin parmaklarını geçmeyecek hisselerden biridir Alkim. Elimde var diye fln değil..

Sayalım
    Uzun zamandır zararı yok
    Kar var
    Temettü var
    Yatırım var
    Tahtasında operasyon yok
    Patron düzgün

Diğer hisselerin adını vermem. Kimseye de yatırım tavsiyesi değildir ama yukarıdaki yazdıklarım yatırımın altın kurallarıdır.

Ekleme
    Bırakın sayfaya gelen 8tl-10tl diyenleri yatırım uzmanları bile vardı 8tl diyen hepsi revize etti.
    Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.

6. Artıya geçerse alkayı sallamadığını teyit eder.

7. 30 dakkalıkda yön yukarı görünüyor...

8. Azıcık daha alayım dedim. Aldım...

Sayfa 34/427 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •