Bu arada ressam abimiz en son 28 eylül akşamı hastalandığını yazmıştı, halen haber yok mu acaba?
Bu arada ressam abimiz en son 28 eylül akşamı hastalandığını yazmıştı, halen haber yok mu acaba?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Sanal dünya böyle dimitris kardeşim.Şu mecrada her gün fikir alışverişinde bulunduğun sohbet ettiğin insan ölüm döşeğinde olsa geçmiş olsun diye telefon edemiyorsun.Buyur al sana yeni çağ,yeni dünya düzeni.Sonra bunları yazsan ,geçmişe özlem duyan dinazor olur çıkarsın.
Sanal dünyanın olumsuz tarafı. Sn Ressam tez zamanda iyileşir inşallah
Video konferansta ders anlatan öğretmen canlı yayında Covid-19’dan öldü
Ders sırasında fenalaşan akademisyenin sanal olarak yardım etmeye çalışan öğrencilerinin, “Adresinizi söyleyin size ambulans gönderelim” çağrısı karşısında, “Yapamıyorum” diyen De Simone’nın daha sonra yere yığıldığı kaydedildi.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....u-6024990/amp/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
maskesiz girilmez yazıyor .... maskeyle giriyorsun , masaya oturup yerken içerken karşındakinle sohbet ederken maskeni çıkartıyorsun ... yan masalar da aynı durumda herkeş yan yana iç içe..... fakat maskesiz girilmez.
kalk uyan da bak bi Aziz Nesin amca ,
12 ciltlik eser çıkar yurdumdan sana
hamza söyler, türkü dinler
taptuk bastonu atar yunis koşar
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
bummm çikiçiki bummm çikiçiki bummm çikiçiki bumbumbum çikiçikiçiki
samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.
Yer İmleri