Sayfa 340/614 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. İki farklı fikir yazdık diye ne uyduruk paranoyak hikayeler yazılmış vay arkadaş ya

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    Son ceyrek gelir tablosuna bakınca ilk çeyrekte guzel bi kar rakamı bizi bekliyor gibi.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

3. Bı seferde kar gelince 10 -15 kademe yukardan mal sokarsa inadına elimdeki x2 olacak şekilde arttıracağım.

4.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    Son ceyrek gelir tablosuna bakınca ilk çeyrekte guzel bi kar rakamı bizi bekliyor gibi.
    Bu sene gelmezse de 2030 o da olmazsa 2090 ilk çeyreği iyi bekliyorum abi..😅

5. Ünsüz üstad sakın realiter denen zat ı ciddiye alma bütün forum engelledi neden? 2.60 dan beri kendi hayallerini yazıyor.ha yarın ha bugün basacaklar diye diye hatta bu adam acemşah üstad pendik arazisinde askıya çıkan imar durumunu haber verdi diye çamur attı forumdan kaçirdı,g.k ya gidiceğiz dendiğinde paraniza yazık ne gidiyorsunuz dedi ama milletin ağzına bakıyor ne sordunuz ne cevap aldınız diye.gidenler gaza gelmedi bir cümle yazdı bıraktı dertleri bu ünsüz üstad pendik haberi düserse poliporta bir gelişme olursa bunlar yine yazar yazdıklarını unutur.

6. Bazı insan grupları vardır ki; bir ben kazanayım, kimse kazanamasın..
    Kalpleri mühürlenmiş, paslanmıştır..
    İçlerindeki fesatlığı tutamazlar..
    Ama bilmezler ki Fesatın işi rast gitmez, hep yarım kalır..
    Ömürleri başkasının malını, kazancını, mutluluğunu hesap etmekle, kıskanmakla geçer..
    Oysa ki başkasına bakacaklarına, önlerine baksalar, işimiz nasıl geliştiririm, nasıl ek gelir ederime kafa yorsalar zaten zengin olacaklar..
    (Zenginlik görecelidir, kimine 100k kimine 100 milyon)
    Allah herkesin kalbine iyilik, mutluluk, işlerinde ise helalinden bol rızk versin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by TheTunahan Yazıyı Oku
    Bazı insan grupları vardır ki; bir ben kazanayım, kimse kazanamasın..
    Ömürleri başkasının malını, kazancını, mutluluğunu hesap etmekle, kıskanmakla geçer..
    Oysa ki başkasına bakacaklarına, önlerine baksalar, işimiz nasıl geliştiririm, nasıl ek gelir ederime kafa yorsalar zaten zengin olacaklar..
    Allah herkesin kalbine iyilik, mutluluk, işlerinde ise helalinden bol rızk versin..
    Amin. herkese hayırlı kazançlar. dogru adreslerden birindeyiz diye düşünüyorum.
    Vakitsiz öten horozun başını keserler...

8.  Alıntı Originally Posted by TheTunahan Yazıyı Oku
    Bazı insan grupları vardır ki; bir ben kazanayım, kimse kazanamasın..
    Güzel dileklerin için sağol tunahan abi.para ve imanin kimde oldugu bilinmez.Bazıları toplantılardan toplantıya koşarım kurumsalım havası atar ama aysonu zor getirir o sırada burada g.k ya katılan insanları küçük görür.

Sayfa 340/614 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •