Sayfa 341/411 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391 ... SonSon
Arama sonucu : 3281 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: GSRAY - Galatasaray Sportif

1. Çok baskıladığını söylüyorum speğin. Bu kadar ser geri gelmesi için bir sebep yok gibi. Şampiyonlar ligi, yeni tesis. Derneğin eline geçecek para. Canımı sıktı kabul. Ama biraz önce bir miktar yazdım ya. Eğer çok kasarsa buralarda çok mal kaptırır. Daha da fazla alacak imkan bulabilirim

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Sn. Bacon, düşerse alırım düşüncesi bana pek doğru gelmiyor. Ben grafik paylaştım. Şu anda elinizdeki hisseler 2002'de Galatasaray almış kişilerin maliyeti ile aynı. Hisseye inanıyorsanız bunu kenara koyun. Sabrın sonu selamettir diyelim ve haklı çıkmayı umalım...

Alıntı Originally Posted by BACONN Yazıyı Oku
    Biraz çok aldım tabii. Daha düşerse 6.50 ile 7 arası gibi biraz daha alacağım. 150 bin lot daha alırım. İnatta bir murattır

Dil aslandır, yatar eşikte...

3. Dostum,

Dernekte veya şirkette ne olduğu önemli değil. Böyle oluşumları sadece grafikte görebilirsiniz, haberlerde değil. Haberde çıkana kadar atı alan köprüyü geçmiş olur...

Naçizane tavsiyem, canınızı sıkmayacak bir miktarda hisse ile takip etmeniz...

Çok baskıladığını söylüyorum speğin. Bu kadar ser geri gelmesi için bir sebep yok gibi. Şampiyonlar ligi, yeni tesis. Derneğin eline geçecek para. Canımı sıktı kabul. Ama biraz önce bir miktar yazdım ya. Eğer çok kasarsa buralarda çok mal kaptırır. Daha da fazla alacak imkan bulabilirim

4.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Dostum,

Dernekte veya şirkette ne olduğu önemli değil. Böyle oluşumları sadece grafikte görebilirsiniz, haberlerde değil. Haberde çıkana kadar atı alan köprüyü geçmiş olur...

Naçizane tavsiyem, canınızı sıkmayacak bir miktarda hisse ile takip etmeniz...
    Teşekkür ederim. Kısmetse kazanırız

5. İnşallah...

Ben bu hisse uçacak, kaçacak demiyorum. Benim dediğim bu hisseyi 22 sene önce 25 Cent'de alanlardan 22 yıl ilerdeyiz. Dolar enflasyonunu da vurun bu maliyete. Kısaca dip burası. Buna inanarak aldım üç kuruşluk heyecan paramla...

Teşekkür ederim. Kısmetse kazanırız

6.  Alıntı Originally Posted by Chetuo Yazıyı Oku
    Kar etmek için doğru zamanda doğru yerde hisse almak yetmez. Umrunuzda olmayacak bir para ile hisse alacak ve bekleyecek sabrınız olacak. Bu hissede son 12 yıldır hisse almış olanların hepsi zarar etmiş. Kar etmek için bekleyecek sabrınız ve aylar boyunca zararda olursanız umursamayacak kadar paranız var mı?

Her gece hisse fiyatına bakıyorsanız bu kumardır, umursamıyorsanız yatırımdır...
    Aynen söylediğiniz gibi zamanlama çok önemli, ben geçen yıl Temmuz ayında bu hisseden tam % 40 kazandım. Neden ? İcardi, zaha, ziyech, vb. futbolcular geldi takımı avrupada uçuracak beklentisi vardı bu futbolcuların ama sonra balon gibi söndüler. Kala kala ellerinde Türkye ligi kaldı. Buradaki bir çok arkadaşın hatası şampiyonluğa çok fazla önem atfediyorlar. Yahu bu takım zaten iki yıldır üst üste şampiyon oluyor. Bak fener olsaydı durum farklı olurdu adamlar 10 yıldır şampiyon olamıyor. Bu yüzden transfer dönemini bekleyip bir kumar oynayacaksınız , çünkü başkanlık bitti, teknik direktör yine aynı, takıma eğer sükse yapacak dünya çapında bir kaç oyuncu gelirse o zaman hareketlenir. Aksi durumda Jose Mourinho lu fener karşısında , Ali Koç ve Acun Ilıcalı gibi bir yönetim gs nin havasını alır diye düşünüyorum. GS nin futbol kalitesi avrupada da çok fazla ümit vermiyor. Benim tahminim gelecek sezon bugünkü kadrolarla gs nin ne avrupada ne anne annelerinin liginde çok fazla bir şansı yok. yatırım tavsiyesi değildir.

7. fenerde voleyi vurduktan sonra bizim de yolumuz elbet düşer buralara. tabi o tarihlerde 7 lira ve civarında olursa alınabilir. çünkü bu hissenin artık bir sahibi yok. uzun bir savrulma dönemine hazırlıklı olun ( lig başlayana kadar transferde atağa geçmezlerse ). yatırım tavsiyesi değildir.

8. JOSE MOURINHO geldi Türk futbolunun marka değeri arttı. Artık Dursun başkan rivadaki villaları daha rahat satabilir. Ali Koç isterse hepsini tek kalemde alabilir ama parayı toprağa gömmeye gerek yok. Yoksa Koç'un bilançosunda bile görünmez, ancak dip notlarında küçük bir detay olarak geçer. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 341/411 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •