Sayfa 342/999 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz V

Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Yanlışa yanlış doğruya doğru demek lazım.
    Herşeye yanlış yada herşeye doğru diyenler aynı kafada insanlardır. Hükümetin her icraatını koşulsuz şartsız destekleyen neyse, reddeden de aynısıdır. İstanbulda yönetim değişti, bazı atamalar yapıldı, sözcü-odatv "bu kişi akp sempatizanı, şu kişi zamanında böyle mesajlar atmış, ihale akp ye yakın firmaya verildi" gibi haberler yaptı. Kardeşim siz zamanında bu işlere karşı değil miydiniz; dünya görüşü yaşam şekline bakılmaksızın liyakat demediniz mi??? Demek ki mesele hala sağcılık ve solculuk. Sağcısı geldi sağcılar yesin, solcusu geldi solcular yesin. Ne diyelim afiyet olsun..
    Yok yok o ondan değil asklepıon devleti yeme ,torpil işlerine genelde sıcak bakan bir parti akp,.Çalıyorlar ama çalışıyorlar diye seçmeninde mottosu olan bir parti akp.O yüzden akp liler o konuda olağan şüpheli,mutlak hepsi değildir ama akp lilerden seçim yapılacaksa çok iyi bir ön değerlendirme şart.Ben olsam işe alınacak akp liye direk sorarım ya şu çalıyorlar ama çalışıyorlar diyorlar akp için sen ne düşünüyorsun bu konuda diye sorarım.Şiddetle karşı çıkarsa sorun yok))))))))))

2. Öyle olduğunu ben de biliyorum, hem de çok iyi. "Damacana müdürlüğü" bile soygun düzenini anlamak için yeterli. Demek istediğim takım tutar gibi partizanlık yapılıyor
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yok yok o ondan değil asklepıon devleti yeme ,torpil işlerine genelde sıcak bakan bir parti akp,.Çalıyorlar ama çalışıyorlar diye seçmeninde mottosu olan bir parti akp.O yüzden akp liler o konuda olağan şüpheli,mutlak hepsi değildir ama akp lilerden seçim yapılacaksa çok iyi bir ön değerlendirme şart.Ben olsam işe alınacak akp liye direk sorarım ya şu çalıyorlar ama çalışıyorlar diyorlar akp için sen ne düşünüyorsun bu konuda diye sorarım.Şiddetle karşı çıkarsa sorun yok))))))))))

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Yıllardır bu topraklara sizler gibi biat kültürü olan zatlar hakim oldu ve yönetti....sizler gibi insanların üstüne çıkarak....

Geldiğimiz yer belli...o sizin gibi kafalar dediğin insan ve kültürleri hiçbir zaman bu ülkeyi yönetmedi...!!!!!!

Bu ülke biat kültürünü benimsemiş müslümanların.....!!!!!!!! bu ülke ben ve benim gibi bilimden sanattan yana olanların değil...

Ben bunu biliyor ve kabul ediyorum...!!!!!!!!!

Ben geldim gidiyorum...kendimi de hiç kasmıyorum....!!!!!!!!

Bu ülke ve bu topraklar....tarikat çı biatçı müslümanların....!!!!!!!
    100 yıldır tekrar bizde bu toprakların yönetimi, a.k.partisi de reklam aralarındandı idi say gitsin..

Alıntı Originally Posted by asklepion Yazıyı Oku
    Öyle olduğunu ben de biliyorum, hem de çok iyi. "Damacana müdürlüğü" bile soygun düzenini anlamak için yeterli. Demek istediğim takım tutar gibi partizanlık yapılıyor
    Damacana müdürlüğü nedir acaba.O konuyu duymadım ben.

5. Türk Hava Yolları’nın zararına ilişkin konuşan Airporthaber internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni Ali Kıdık, “Tuvalet müdürü var. Damacana müdürü bile var. O müdürlerin binlerce dolar maaşları, altlarında özel arabaları var” dedi.

Böyle bir haber...
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Damacana müdürlüğü nedir acaba.O konuyu duymadım ben.

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Allah korusun..

Bi de ekistra yakı$ıklı Cenciz in$aatın milli koyucusu var, o nası ama )..
    [emoji23][emoji23][emoji23]

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Çatlasın jetFadılgiller.. )

Sayfa 342/999 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •