Sayfa 342/359 İlkİlk ... 242292332340341342343344352 ... SonSon
Arama sonucu : 2870 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    TIYATORA....

surecek.....KOLTUK KAVGALARI....boyle olur....yazik.
    KONU....kilicdaroglu ALEVI konusu degildir....

sahipleri ALEVI olan CHP tv kanallari KILICDAROGLUNU linc ediyor.....

kendileri ALEVI olan....onemli gazeteciler KILICDAROGLUNU linc ediyor....

konu....KOLTUK KAVGASIDIR....menfeattir....hazineden gecinme yollarinin aranmasidir...

AKLINI....CHP yaygarasina kaptirip....gercekleri goremiyen kardeslerim.....TITREYIP KENDILERINE GELMELIDIR....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

yazdim....MALA YERLESTIK....sigorta ucun surekli SHORT acacaksin....MALDAYKEN....

bu SHORTLAR....para kazanmak ucun degildir....elimizdeki MALLARIN FIYATLARI DUSTUMU....onlardaki olusacak zarari....karsilasinlar diyedir.....bu SHORTLARDA....ac kapa....ac kapa esastir....KAR esas degildir....

bir hubar var....bu borsayi dusurecekse.....SHORT ACARSIN....MALLARINI KORUMAK UCUN....

bu hubar....BOS BIR TIYATORA ise....SHORTLARI KAPAR...mallarinin cikmasini beklersin....diyelim yuzde 20 ciktilar....sen...SATMIYACAKSIN KI....5 YIL ICIN GIRIYORSUN.....geri yuzde 30 dustuler....sen...SATMIYACAKSIN KI....5 yil ucun girdin.....iste SHORTLARLA.....daha az zarar yazarsin....MALA YERLESIRKEN.....MALA YERLESMEK DEMEK....ZARARI GOZE ALMAK DEMEKTIR....biz yerlestik ve aldik.....simdi mallarda kardayiz.....eeeee....SATMIYACAGIZ KI....KAR CEBE GIRMEZ ISE....O KAR....KAR DEGIL KI....KAART USTUNDE KARDIR O....

SUANDA ELIMDE....YUZDE 20 CIKMIS MALLARIM VAR....bir anlami yok bunun...SATMIYACAGIM KI.....

on gun sonra.....bu mallarim yuzde 30 dusecek......zararda olacagim....bir anlami yok bunun....SATMIYACAGIM KI....

MALA YERLESIYORUM.....ONUMUZDE KI 5 YIL UCUN....2020 DEDE BOYLE YERLESTIM...simdide aynisini yapiyorum.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

3. Emmi faiz indirmeye de başlayacaklar sanki artık yüzde 30 düşecek bir gündem de kalmadı

Dolar bazlı beklediğin ralli başlıyor olamaz mı

Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Emmi faiz indirmeye de başlayacaklar sanki artık yüzde 30 düşecek bir gündem de kalmadı

Dolar bazlı beklediğin ralli başlıyor olamaz mı
    tuncer....

BIZI....EN AZ....UC KERE....

MALDAN INDIRMEK DENEMESI YAPMADAN.....HICBIRYE GITMEZ BU BORSA....

NE diyorum buna ben.....USULET VE SUHULET.....diyorum....MALA YERLESTIN MI....IKICIN COK OLUR....IN LEN IPNELER UCUSUR.....bu cikislada....yuzde 20 kardasin....IN LEMM IPNE DIYOR....inersem namerdim.

5. Ey kavmi Necip ne oyun kurdunuz kureyşli uzerinden alaman kucağındaki limon fon fan fini sanders uzerinden ,alamanyaliya sormak lazım Hüseyin başı icin anayasanin hangi maddeleri için.......
    Kavmi Necip/Potamya ve Kürt mucadelesi arasındaki garip anadalolu halkına nasıl da seyrettirip alkislatiyorlar 😎

yarin.....yeniden....agustos vade....SIGORTA SHORTLARI acacagim.....bu is boyle...3 AY BOYLEYIZ TUNCER...

KARI DUSUNMUYORUZ.....en az zararla yuzde 100 MALA NASIL YERLESIRIM HEDEFIMIZ...

11 200 DEN BERI....SHORTLUYARAK TONLA PARA KAZANDIK....o SHORTLAR para yapma SHORTLARI idi....

9000 e indik....SHORT bitti....MALA YERLESIYORUM DEDIM....shortlar gene var...SIGORTA....ac kapa ....ac kapa...KAR DUSUNME....MALINI KORU HEDEFIMIZDIR.

7. Emmi 2 aydır maldakileri döktüler kimsenin eli almaya gitmeden fırlattılar

Bu saatten sonra geri çok düşürüp mala sokmak isterler mi

8. Kuzu emmi 5 bankayı da shortladım demiştin. Onlar temmuz vade miydi? Bu arada bankalarda henüz mala binmedin diye biliyorum. Bunlarda genel kuralın olan kene yapmayıp zarar kes yaptın bu sabah kapadıysan. Yanlış mı anladım yoksa?

Sayfa 342/359 İlkİlk ... 242292332340341342343344352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •