Sayfa 345/902 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Kemik sesi bugün geldi artık yavaş yavaş dönmeler olacaktır çünkü gerçekten artık çok ucuzlar.

2. endeks de %6 düşmüş arkadaşlar..geçmiş olsun...inşALLAH en kısa sürede eski güzel günlerimize döneriz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by Ömür Yazıyı Oku
    Keko,yapma Allah aşkına. Sizler böyle yaparsanız bizim gibi kardan değil sermayeden eksilenler ne yapsın? Yılbaşindan beri perişan oldum.
    Önce bütün karlar eridi. Sonra sermaye eksilmeye başladı ve an itibariyle tüm sermayemin üçte biri gitmiş vaziyette. Ne yazik ki sermayemin bir kısmından 2 ay kadar sonra ödemelerim de olacak.

Sizlerin "Bu dönemin benzerini önce de yaşamıştık ama sonra çok güzel oldu" falan dedikleriniz moral oluyordu. Bari siz yapmayın.

Haa dediklerinizin şu kısmı çok doğru:Her acı kayıp inaılmaz bir ders oluyor. İnsallah eldeki avuçtaki her şey gitmez de bu dersleri de uygulayacak bir geleceğim olur borsada.
    kaçamıyoruz bazen kural koyuyorum bende de olmuyor uzun vadeyi geçtim. 20 günlük ortalamanın aşağısında kapatırsa satarım diyorsun insan beyni sattırmıyor bir şekilde...

çıkış yolları aramak ve küsmemek lazım... küsmeden bazen kabullenip iyi bir şey bulmak lazım.

moral bozmadan gesan haricinde şirketleri de incelemek lazım kabullenmeden..

sırf gesan düşmedi ama gesan çok saldı can sıkan bu tarafı..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

yatırım finans karanlık odada yine yüklü mal aldı 840milyon... geçen de de almıştı yukarı yapıp basmışlardı..

yatırım finans gecen perşembeden cumaya 3.7 milyar mal alıp pazartesi 2milyarını basmıştı..

bugün 1.3 milyara yakın mal aldı..

yatırım finansın 05.01.2022- 11.01.2022 pastasına baktığımda şuan elinde 3.2 milyarlık mal adığını göruyorum. o kadar mal da ise 135 milyon zararı var

%4,5 gibi zararı var...

acaba bu kuruma çok mu mal kaptırdılar ki bu şekilde davranıyorlar..

işin içinden çıkamıyoruz
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. yanlışınız var dostum...sadece 46 adet......virgülden sonrasını dikkate almayın...

6. 100 tl den bölünsek 25 tl eder lot başı.Geldik eski fiyatına.Üstatların da FK standartına girer o fiyatta herhalde..
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by polkenan23 Yazıyı Oku
    yanlışınız var dostum...sadece 46 adet......virgülden sonrasını dikkate almayın...
    Bunlar manyak mı 46 lot malı satmak için kayda alıyorlar ,,
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Bunlar manyak mı 46 lot malı satmak için kayda alıyorlar ,,
    muhtemelen o listede ismi geçen şahıslar spk tarafından başka hisselerde yapmış oldukları işlemler nedeniyle ceza aldıklarından dolayı portföylerinde bulunan hisselere blokaj konulur. bu hisseleri satabilmeleri için borsada işlem gören tipe dönüştürme talebinde bulunmaları gerekiyor...sezer bayraktar isimli şahsın portföyünde 46 adette gesan hissesi mevcutmuş, onları satmak için yada satılabilir pozisyona getirmek için alınan izin...burada gesanı ilgilendiren bişey yok yani....altı üstü 46 adet hissesi varmış...

Sayfa 345/902 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •