Sayfa 347/1032 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: HALK Cafe - I

20 dk sonra Tokyo piyasasi aciliyor. Bakalim ne olacak.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Aslen oralıyım ama yılın ancak çok kısa bir zamanını orada geçiriyorum. Göçebe durumundayım, ne zaman nerede olacağım belli olmuyor. Evet, İngiltere çok güzel bir memleket. Bu akşam Hırvatlara kaybetmemiz hiç de iyi olmadı.
    Ben cok istedim Ingilizler final oynasin ama cok kotu top oynadilar. Hirvatlar hak etti

Bende Malta da yasiyorum, bir gun yolunuz duserse haber edin.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Mehmet Simsek satmistir hisselerini. Sonucta eski calisani Merrill Teyze nin. Zamaninda 2-3 TL den aldigi hisseleri alip gitmistir.
    Şimşek'ten de bir hayır gelmedi TR ekonomisine. Hep konuştu durdu, icraat sıfır. 10 yıldır yapısal reformlardan bahsedip durdu ama hiç bir yapısal reform hayata geçirilemedi. Zaten hep abartılmış bir şahsiyetti, öyle pek de donanımlı biri değildi. Merrill'de basit türden finansal analistlik yapan bir adamdı. Sürekli AKP'nin icraatlarını alkışlaması yüzünden bakan yapıldı.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

4. Erdoğan’ın etrafında bulunan bazı kişilerin aşağıdaki görüşleri savunduklarını duymuştum. Bu aşağıdaki görüşler için kendim olumlu olumsuz bir fikir bildirmeden siz değerli arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim.
    Adamlar aynen bu mealde tezler ortaya koymaktalar:
    Borsadaki şirketlerimizin halka açık olan paylarının zaten %62si yabancıların elinde. Bu şirketleri yabancıların elinden kurtarmamız lazım. Bu yabancı yatırımcıları ellerindeki malları yok pahasına satarak ülkeden gönderebilirsek ucuzlayacak bu şirketlere yerli sermaye grupları daha az bir bedelle ortak olabilir. Bu sayede yabancıların eline geçmiş şirketlerimizi millileştirmiş oluruz. Bunlar ülkelerine giderken döviz alarak gideceklerinden dolar artacaktır belki ama bu durum ithalatı frenleme, ihracat rekabetçiliğimizi artırmayı sağlayacaktır. Bu şekilde dibi görüp şirketlerimizi millileştirdikten ve sermayeyi yeniden dağıttıktan sonra yeniden ama bu sefer milli olarak yükselebiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ben cok istedim Ingilizler final oynasin ama cok kotu top oynadilar. Hirvatlar hak etti

Bende Malta da yasiyorum, bir gun yolunuz duserse haber edin.
    Okey, hiç Malta'ya gelmedim, görmediğim nadir yerlerden biri.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Şimşek'ten de bir hayır gelmedi TR ekonomisine. Hep konuştu durdu, icraat sıfır. 10 yıldır yapısal reformlardan bahsedip durdu ama hiç bir yapısal reform hayata geçirilemedi. Zaten hep abartılmış bir şahsiyetti, öyle pek de donanımlı biri değildi. Merrill'de basit türden finansal analistlik yapan bir adamdı. Sürekli AKP'nin icraatlarını alkışlaması yüzünden bakan yapıldı.
    Totally agree!

7.  Alıntı Originally Posted by Eng16 Yazıyı Oku
    Erdoğan’ın etrafında bulunan bazı kişilerin aşağıdaki görüşleri savunduklarını duymuştum. Bu aşağıdaki görüşler için kendim olumlu olumsuz bir fikir bildirmeden siz değerli arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim.
    Borsadaki şirketlerimizin halka açık olan paylarının zaten %62si yabancıların elinde. Bu şirketleri yabancıların elinden kurtarmamız lazım. Bu yabancı yatırımcıları ellerindeki malları yok pahasına satarak ülkeden gönderebilirsek ucuzlayacak bu şirketlere yerli sermaye grupları daha az bir bedelle ortak olabilir. Bu sayede yabancıların eline geçmiş şirketlerimizi millileştirmiş oluruz. Bunlar ülkelerine giderken döviz alarak gideceklerinden dolar artacaktır belki ama bu durum ithalatı frenleme, ihracat rekabetçiliğimizi artırmayı sağlayacaktır. Bu şekilde dibi görüp şirketlerimizi millileştirdikten ve sermayeyi yeniden dağıttıktan sonra yeniden ama bu sefer milli olarak yükselebiliriz.
    Bana göre bu bir komplo teorisidir. BİST şirketlerinin zaten hemen hepsinin yönetimi Türklerin elinde, ana hissedar da onlar. Ana hissedar olmadıkları zaman imtiyazlı hisseler kanalıyla yönetimi ellerinde tutuyorlar.

Alıntı Originally Posted by Eng16 Yazıyı Oku
    Erdoğan’ın etrafında bulunan bazı kişilerin aşağıdaki görüşleri savunduklarını duymuştum. Bu aşağıdaki görüşler için kendim olumlu olumsuz bir fikir bildirmeden siz değerli arkadaşların görüşlerini öğrenmek isterim.
    Boyle sacma argumanlar sadece bu adamlardan beklenirdi zaten. Ne desem bilemiyorum.

Sayfa 347/1032 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •