Sayfa 347/944 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Ayrıca hangi illerde hangi bölgelerde yoğunluk var,ölümler hangi yaş aralığında daha çok.
    Bölgemizde yaşadığımız illerde durum nedir?Bilmek hakkımız diye düşünüyorum.

2. ya arkadaslar saka maka tamam egitimli kulturlu bireyleriz.
    ama 1 haftadir evdeyiz siz ne yapiyorsunuz ?

bu sekilde sirf evde tikili kalmakta stress yaratip bunaltiyor..asansor kullanmadan arabaya inip disarida turlasak mi veya sakin bi yere gidip yurumeli mi..

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ya arkadaslar saka maka tamam egitimli kulturlu bireyleriz.

bu sekilde sirf evde tikili kalmakta stress yaratip bunaltiyor..asansor kullanmadan arabaya inip disarida turlasak mi veya sakin bi yere gidip yurumeli mi..
    Valla totomuzu kaşıyoruz, en yaygın olanı o.

Film seyrediyorum, biraz kitap okuyorum, sanal tavla oynuyorum, forumda trol avlıyorum, o da yoksa buradakilere sarıyorum v.s.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahmetg Guest
    Insanlarin cogu maastan maasa yasiyordu. Ceplerinde 5 kurus para yok birikim yok. Bi isini kaybetse ortada kalacak. Hatta bazilarinin kredi karti borcu dag gibi

Simdi bu ortamda hem dolar artiyor bunun fiyatlara etkisini yakinda gorecegiz hemde adam isini gecici olarak kaybedecek yada simdiden kaybetti. Devlet yardimida yok gibi bir sey

Sozkonusu milyonlarca insan nasil gecinecek? Haciz ve icralari ertelemek yetmezki. Eninde sonunda alacakli kapiya dayanacak

Dusundukce afakanlar basiyor. Bir tsunami geliyor

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ya arkadaslar saka maka tamam egitimli kulturlu bireyleriz.

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    Güzel fikir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7. Bora bey eminiyeti arayıp emeklilik maaşınızı cekmenizi veya tuvalet kağıdıniz bitti isteyin kesinlikle getiriyorlar.

Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Bora bey eminiyeti arayıp emeklilik maaşınızı cekmenizi veya tuvalet kağıdıniz bitti isteyin kesinlikle getiriyorlar.
    Bora bey, sanal manal alışverişi veya EFT neyim olayını bilir yahu, siz de eyicenem batırdınız onu yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 347/944 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •