Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 347/908 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 7312 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    Nazar değmesin diye Nikopoll
    Heee tamam bende sattın zannettim 😅

Alıntı Originally Posted by Nikopoll Yazıyı Oku
    Heee tamam bende sattın zannettim 😅
    Azıcık corba yaptım eyide oldu
    svg
    yatırım tavsıyesı degıldır

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    harbiden komedi bunu gerçekten yatırımcı olarak mı yazıyorsunuz.
    yoksa yukardan yakalanıp maliyet den dolayı mı veya çok aşağıdan maliyetli olup bende 1-2 şey karalayım modumu
    Valla gayet açık ve net yazıyorum. İnsanlar güvenmiş almış senin hisseni fiyatına bakmadan.. yakışıyomu sana çıkıpta kendi şirketinin fiyatını yermek. Çok yükseldiyse satarsın hisselerini. Hareket patron üstüyse, patron patronluğunu yapacak susacak. Zaten 3 taban çekmiş kağıda sabahın 7 sinde hisse fiyatı yüksek diye haber göndermek tek kelimeyle .... neyse..

4.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Valla gayet açık ve net yazıyorum. İnsanlar güvenmiş almış senin hisseni fiyatına bakmadan.. yakışıyomu sana çıkıpta kendi şirketinin fiyatını yermek. Çok yükseldiyse satarsın hisselerini. Hareket patron üstüyse, patron patronluğunu yapacak susacak. Zaten 3 taban çekmiş kağıda sabahın 7 sinde hisse fiyatı yüksek diye haber göndermek tek kelimeyle .... neyse..
    bakın bu kafa ile giderseniz kontrollü borsada bugunlerde kazanırsınız çünkü piyasanın 2 bacağıda aynı yarın karşı bacak oluştuğunda bu kafa yapınızla batarsınız bu piyasada önce MALİYET sonra STOPLOSS bunları öğrenin , bu ikisini uygularsanız PATRONA sallamazsınız .Ayrıca siz ahala borsanın nasıl yönetildiğinin farkında değilsiniz kusura bakmayın.Zararınızı en kısa zamanda çıkarırsınız dileği ile
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5. Üstadım aynen doğru, gayet mantıklı...
    Sasaya bakın ki patronu böyle kıvrım kıvrım kıvrandırıp, abuk subuk söylemler söyletecek kadar korkutan kızgın boğa gibi oldu kağıt, patron tarafından yapılmaya çalışılan açıklamalar, yeni alınan tedbir kararı açık açık herşeyi gösteriyor.. Bunu anlamamak için ne yapmak lazım bilmiyoRum...Sanki çooCuk kandırıyorlar, bir patron niye bu aşamada böyle bir açıklama yapıyor düşünün..Tam tedbir bitmişken yeni tedbir neyi gösteriyor gayet açık..Akla zarar.. Kağıdın dizginlenemeyeceği korkusu vaR demekki.. Ne olursa olsun boğayı kızdırırlarsa şaHlanacak belli.. oyun içinde Oyunlar var ki güveniyorsanız kağıdınızA saHip çıkacaksınız...Alfs dnn kağıt Kasım da arz 58 lira bu kağıt yatırımcı dostu mu ki 1 ayda 50 liralık kağıt 350 oluyoR niye Tedbir almıyorSun..küçük yatırımcıyı koruMuyorsuN.. da bu zamana kadar kimseyi üzmeyen, küçük yatırımcının takdirini alan Sasaya kara büyü gibi çökmeye çalışıyorsun... Bunun izahı nedir, kime göre, neye göre, neler çıkacak neler olacak, bilen var mı? Kağıt Kendi istedikleri Zaman çıksın istiyorlar bu belli ama SASA bu fazla kızdırmaya da gelMezzz, onları dinler mi, diNleyecek mi? İzleyelim görelim bakalım....
     Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by Abdeladira Yazıyı Oku
    Üstadım aynen doğru, gayet mantıklı...
    Sasaya bakın ki patronu böyle kıvrım kıvrım kıvrandırıp, abuk subuk söylemler söyletecek kadar korkutan kızgın boğa gibi oldu kağıt, patron tarafından yapılmaya çalışılan açıklamalar, yeni alınan tedbir kararı açık açık herşeyi gösteriyor.. Bunu anlamamak için ne yapmak lazım bilmiyoRum...Sanki çooCuk kandırıyorlar, bir patron niye bu aşamada böyle bir açıklama yapıyor düşünün..Tam tedbir bitmişken yeni tedbir neyi gösteriyor gayet açık..Akla zarar.. Kağıdın dizginlenemeyeceği korkusu vaR demekki.. Ne olursa olsun boğayı kızdırırlarsa şaHlanacak belli.. oyun içinde Oyunlar var ki güveniyorsanız kağıdınızA saHip çıkacaksınız...Alfs dnn kağıt Kasım da arz 58 lira bu kağıt yatırımcı dostu mu ki 1 ayda 50 liralık kağıt 350 oluyoR niye Tedbir almıyorSun..küçük yatırımcıyı koruMuyorsuN.. da bu zamana kadar kimseyi üzmeyen, küçük yatırımcının takdirini alan Sasaya kara büyü gibi çökmeye çalışıyorsun... Bunun izahı nedir, kime göre, neye göre, neler çıkacak neler olacak, bilen var mı? Kağıt Kendi istedikleri Zaman çıksın istiyorlar bu belli ama SASA bu fazla kızdırmaya da gelMezzz, onları dinler mi, diNleyecek mi? İzleyelim görelim bakalım....
    Senin CANINA SAGLIK Arkadaşım
    svg

sasa zamanı düşerse dibine kadar alıcıyız
    dikmeseler iyi olur ama diker lersede kaderimiz der 1 yıl bekleriz
    ama yinede zarar etmeyiz Cesur Cakır önerilerini dikkate alıyoruz
    ve şu ana kadar zararını görmedim minnettarım size
    svg

Cesur Çakır
    1 Ay sonra buradan kaybolursan sanada hakkımı helal etmem
    Burda Degişik nick de Yazan 3 kişiyi buldum