Gerçekten 5.3 milyon tl kar gelse bu hisseyi 3 tl ye çekerler ama malesef durum öyle değil
9 aylık vergi dairesi karı 3.8 milyon tl iken konsolide 211 bin tl geldi. Bu rakam geçen seneki 1 milyon tl 'den bile düşük kaldı. Onca yapılan yatırımlara rağmen.
Yıl sonu vergi dairesi karı 5.3 milyon tl geldi. 9 aylık bilanço daki duruma bakarsak konsolide en fazla 800 bin tl falan gelecek gibi. Bu kar da geçen yıl ki 2 milyon tl den düşük kalacak malesef.
Yani brksn da bu bilanço ile hareket beklemek hayal. Ya spek in keyfi yerine gelecek, ya güzel haberler gelecek yada 3 aylık çok güzel kar gelecek onun kokusu alınmaya başlanınca hisse hareketlenecek.
Nacizhane benim şahsi görüşüm böyle.
Ytd
Kar 823 bin tl geldi bende en fazla 800 bin civarı beklediğimi 2 hafta önce yazmıştım.
Vergi dairesi karı çok yüksek diye kimse aldanmasın konsolide düşük gelecek demeye çalışmıştım nacizhane.
Ciro artıyor yüzde 55 den fazla ihracat var ama gel gör ki hala çok düşük karlar geliyor. Bir türlü beklenen kar sıçramasını yapamadı bu şirket.
İnş bu sene yapsa artık. Gerçi ciddi hareketler yaparken pek kar odaklı gitmemiş spek in keyfine göre gitmiş.
Bekleyenlere bol kazançlar dilerim.
Ytd
Çok güzel yorumladınız talebe aynı fikirdeyim haftaya bakıp göreceğiz
Yine oturduk 1.70-1.80 bandına
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri