Sayfa 349/999 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Şu an yatırım fonları 23-24 gibi getiriyor mevduattan daha iyi değil mi? Vergi oranı da %10
    hangi fonlar?

2.  Alıntı Originally Posted by zaxxss Yazıyı Oku
    hangi fonlar?
    Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu (6.Fon). ben bu fonu alıyorum şu aralar mevduattan daha iyi getiriyorlar. Buradan bakabilirsiniz. https://subesizbankacilik.vakifbank....nlukFinans.htm

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Evi pesin mi alacaksin
    Trinko 550 verecegim. 575 diyor deyus.

Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Ev almak için yanlış zaman. 2 yıl boyunca yüzde 35-40 trink kazancın var TL'de. 2 sene sonra almak mantıklı olur. Bu enflasyon ortamında ev fiyatlarının artma ihtimali yk.
    Ya hocam bizimki mecburiyetten yani soyleki semt degistirmek zorundayiz ve kiraya gecmek huyum degil birde o mevkide kiralar 2500-3000 arasi. Faiz 30 civari olsa bende dusunmem ama zaten enflasyonun cok cok altinda faiz aliyoruz. Emlak fiyatlari artmaz demissin ama her ay kademeli arttiriyorlar. Takip ettigim icin iyi biliyorum. Bir ornek vereyim yaklasik 2 yildir 650 k dan satista olan bir ev bu hafta itibariyle 1 M e cikti fiyati. Gerisini siz dusunun.

Almaya calistigim ev sahiplerine diyorumki piyasa kirik faizler ucuk kimse kredi cekip ev almaz. Bende faizde tutsam parami daha karliyim caktirma blof yapiyorum

Adam diyor almazlarsa almasin. Evleri bos hemen hemen hepsi 500-750 arasi aidat oduyorlar ama fiyati dusurup satmiyorlar

Fiyatlar nerde dustu biliyormusun. Garibanin evinde. 200 k alti evler dustu ama luks evlerin fiyatlari uctu hocam
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Trinko 550 verecegim. 575 diyor deyus.

Ya hocam bizimki mecburiyetten yani soyleki semt degistirmek zorundayiz ve kiraya gecmek huyum degil birde o mevkide kiralar 2500-3000 arasi. Faiz 30 civari olsa bende dusunmem ama zaten enflasyonun cok cok altinda faiz aliyoruz. Emlak fiyatlari artmaz demissin ama her ay kademeli arttiriyorlar. Takip ettigim icin iyi biliyorum. Bir ornek vereyim yaklasik 2 yildir 650 k dan satista olan bir ev bu hafta itibariyle 1 M e cikti fiyati. Gerisini siz dusunun.

Almaya calistigim ev sahiplerine diyorumki piyasa kirik faizler ucuk kimse kredi cekip ev almaz. Bende faizde tutsam parami daha karliyim caktirma blof yapiyorum

Adam diyor almazlarsa almasin. Evleri bos hemen hemen hepsi 500-750 arasi aidat oduyorlar ama fiyati dusurup satmiyorlar

Fiyatlar nerde dustu biliyormusun. Garibanin evinde. 200 k alti evler dustu ama luks evlerin fiyatlari uctu hocam
    Adamda bayagi inatciymis. Ne diyelim hayirlisi olsun. 1-2 haftaya kalmaz 550 ye kapatirsin.

Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Şu an yatırım fonları 23-24 gibi getiriyor mevduattan daha iyi değil mi? Vergi oranı da %10
    Ben fondan anlamam hocam. Faizciyim. Birde forumdaki arkadaslar iyi bilir dolar uzmaniyimdir

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Adamda bayagi inatciymis. Ne diyelim hayirlisi olsun. 1-2 haftaya kalmaz 550 ye kapatirsin.
    Hocam aslinda bu tip adami hic sevmem bana kalsa coktan vazgecerdim ama hanim tutturdu orasi olsun diye. Son soz soylendi yani

Bu arada dusmezse de verecegim 575 i napalim

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam aslinda bu tip adami hic sevmem bana kalsa coktan vazgecerdim ama hanim tutturdu orasi olsun diye. Son soz soylendi yani

Bu arada dusmezse de verecegim 575 i napalim
    Satıcı burayı okuyorsa artık hayatta düşmez o fiyata

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Satıcı burayı okuyorsa artık hayatta düşmez o fiyata
    Amca 77 yasinda. Sanmam

Sayfa 349/999 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz