Vakıf Portföy Birinci Para Piyasası Fonu (6.Fon). ben bu fonu alıyorum şu aralar mevduattan daha iyi getiriyorlar. Buradan bakabilirsiniz. https://subesizbankacilik.vakifbank....nlukFinans.htm
Trinko 550 verecegim. 575 diyor deyus.
Ya hocam bizimki mecburiyetten yani soyleki semt degistirmek zorundayiz ve kiraya gecmek huyum degil birde o mevkide kiralar 2500-3000 arasi. Faiz 30 civari olsa bende dusunmem ama zaten enflasyonun cok cok altinda faiz aliyoruz. Emlak fiyatlari artmaz demissin ama her ay kademeli arttiriyorlar. Takip ettigim icin iyi biliyorum. Bir ornek vereyim yaklasik 2 yildir 650 k dan satista olan bir ev bu hafta itibariyle 1 M e cikti fiyati. Gerisini siz dusunun.
Almaya calistigim ev sahiplerine diyorumki piyasa kirik faizler ucuk kimse kredi cekip ev almaz. Bende faizde tutsam parami daha karliyim caktirma blof yapiyorum
Adam diyor almazlarsa almasin. Evleri bos hemen hemen hepsi 500-750 arasi aidat oduyorlar ama fiyati dusurup satmiyorlar
Fiyatlar nerde dustu biliyormusun. Garibanin evinde. 200 k alti evler dustu ama luks evlerin fiyatlari uctu hocam
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri