Bundan bişi olmaz dostuö. İşyat ve crdfa gibi temettüye yakın bi%10-15 yapar. Kısaca 3.40-3.60 arası görür ve temettüden sonra oturacagı fiyat yine 3.00-3.20 arası olacaktır. Daha sonrada temettüye yakın millet hisseye 3.30 _3.40 lı fiyatlardan girer tabi temettü beklentisi hareketi bekledikleri gibi olmaz. Tıpkı crdfa ve işyat taki gibi. Hisse aldıgı yerin bir iki kademe ya altında yada üstündedir. Temettü tarihine sadece iki veya üçgün kala düşünceler degişir ve gitmezse bizde temettüyü alırız muhabbetleri çogalır. Kimisi, oha yaa bu temettüyle enaz 7-8 li fiyatlarda olması gerekiyor cularıda unutmamak lazım. Tıpkı crdfa ve işyat taki gibi. Onların fiyatı bunun verdigi temettüye göre çok daha cazip
Özellikle şuanda crdfa.. Lakin yıllardır fiyat hep belli aralıklarda gider gelir..işyatta öyledir. Ve benim tahminim bu hissedeki hareketlerde büyük ihtimalle aynı olucak.3.00 altına düşmez,3.60 geçmez gibi bişi yani.. Heee!! Şu yukarda yazdıgımız bekledigi temettü hareketini göremeyipte bizde heryıl temettüsünü yerizciler vardıya!! Temettüden bikaç gün sonra başlarlar... Verdigi temettünün .....!!! Temettü aldık zarar %10 geçti. Diye bu döngü böyle geçer gider ve bu bütün temettü verimliligi yüksek hisselerde böyledir. Baya uzattım arkadaşlar kusura bakmayın ama ben bu hissenin 3.00-3.60 arasından çıkabilecegine inanmıyorum. (Tıpkı işyat ve crdfa gibi)Bol kazançlar saygılar..
Yer İmleri