Sayfa 35/1000 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 273 - 280 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

1. TC tarihinin en çok sigara içilen senesi 2018

https://twitter.com/DrElifDagli/stat...96147037868032
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

ABD Dışişleri Bakanı Pompeo: Çin anlaşması doğru anlaşma olmalı, eğer anlaşma mükemmel olmazsa Trump yürüyüp gider

dönüp arkasınada bakmaz mı
    bir halt olacağı yok.

*abd/pompeo, "eğer çin ile ticaret anlaşması çalışmaz ise, kapıyı çalmaya devam ederiz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*fed/rosengren, "ekonominin şu anda bulunduğu yer için uygun bir faiz oranımız var"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*fed/rosengren, "merkez bankası bağımsızlığı çok önemli"

Ayşe Kadın yok artık
    Ayşe Hanımefendi diyeceksiniz
    bir halt olacağı yok.

Garanti amma hareketli ..

Erdoğan: Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın da bugün resmi açılışını yapıyoruz- CNN Türk

Sayfa 35/1000 İlkİlk ... 2533343536374585135535 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •