Sayfa 352/1006 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Bu kadar unv.var.ne is yapar dunyada bilmemkacinci.çip uretse,Yazilim uretse,gelismis teknoloji uretse.bosuna veriyor devlet prof bozuntularina maaş.
    Herseyi Turkiyede uretsek .once zarar ederiz .sonra kar.devlet destekli uretim modeli.
    Önce zarar eden profesörü çarmağa gererler, sonrası olmaz zaten. Burası Türkiye,

Cevheri 2023 te olucak secimi anlatmis.
    Ekmeleddin volume 2 geliyor cok yazik olur bu firsatta kaçarsa

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    bu fırsatta kaçarsa zaten mevduat topicini kapatıp altın döviz topiclerine transfer oluruz gelecek netleşir

4.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Crypto para en iyisi. Dolarla ölculdugü icin dolar almis gibi oluyorsun. Kendi kazandirdigi da cabasi.
    Onumuzdeki 3 ay [emoji106]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    geçen sene ağustos ayında 10 ar bin liralık 10 çeşit aldım sözde 12 ay tutacaktım, önce %30 kadar zarar ettim sonra maliyetine gelince satıp kurtulayım dedim ve sattım, dursaymış nisan ayında toplamda 8 kat artmış olacaktı.
    3 ay önce tekrar 5-6 çeşit aldım, yine hepsi zararda bekliyorum bakalım, bitcoin çıkıyor altcoinler düşüyor, çıksalar da yine aynısı olur büyük ihtimalle maliyetlerine gelince satar kurtulurum, bize göre değil galiba bu işler.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    geçen sene ağustos ayında 10 ar bin liralık 10 çeşit aldım sözde 12 ay tutacaktım, önce %30 kadar zarar ettim sonra maliyetine gelince satıp kurtulayım dedim ve sattım, dursaymış nisan ayında toplamda 8 kat artmış olacaktı.
    3 ay önce tekrar 5-6 çeşit aldım, yine hepsi zararda bekliyorum bakalım, bitcoin çıkıyor altcoinler düşüyor, çıksalar da yine aynısı olur büyük ihtimalle maliyetlerine gelince satar kurtulurum, bize göre değil galiba bu işler.
    Düşünce moral bozulur, Psikoloji yıpranır, En doğrusu hiç bakmamak. Lakin para bu, kolay kazanılmadığı için %30 düşünce altüst ediyor insanı. Sinir sistemin felç oluyor. Maliyete gelince dayanamayıp satıyorsun. Benimde başıma gelenler hep aynı. küçük yatırımcı bu demek oluyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Ben parayı yediğini tahmin ediyorum.
    Adam yaşamayı çok iyi biliyor.
    Gençken kayak ata sporumuz diyormuş.
    Nerde ve kimlere kaymıştır acaba.

7.  Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    Düşünce moral bozulur, Psikoloji yıpranır, En doğrusu hiç bakmamak. Lakin para bu, kolay kazanılmadığı için %30 düşünce altüst ediyor insanı. Sinir sistemin felç oluyor. Maliyete gelince dayanamayıp satıyorsun. Benimde başıma gelenler hep aynı. küçük yatırımcı bu demek oluyor.
    maalesef takip etmeden duramıyorsun, sonra da panik, sabırsızlık, sağlamcılık falan beceremiyoruz yıllardır hep aynı hatalar, şu piyasada çok fırsatlar kaçtı çok paralar gitti ama akıllanamadım bir türlü.

8.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    cevheri gibi feto artıklarına itibar etmiyorum. Bunun gibi onlarcası youtube a doluşmuşlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 352/1006 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •