Sayfa 353/916 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by hsezer Yazıyı Oku
    5,09 tepki yeri buraya kadar verebilirler.dikkat edin .burayı kırarsa 3 lu rakamlar gelebilir( ytd değildir )
    Bu da bir ihtimal tabiki. Buralar dan ky ya malı boşaltıp kağıdı 3 ay surundurup tekrar 3-4 lerden toplayabilir. Ortaklıkta 3-4 ay sonraya kalır. Acelesi yoksa bunu da yapabilir. Eğer bu işi baslamisken bitireyim diyorsa daha fazla düşürüpte mal kaptirmak istemez. Bugün bu netlik kazanacak. Girmek isteyen varsa artık bu deli cesareti olur. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Suncity78 Yazıyı Oku
    Arkadaş bu 20 milyon nereye gitti takasa niye yansımıyor

sayın rafael paylaşım yapmış, bakın orda sağ tarafda deniz ve global var onlar galipin malını satar, ytd

3. adamın maliyet 5.33 ise 6-6.6 arası üfletir piyasaya... yukarı daha çıkarır mı bilinmez ama şuan 5.6 dan aşağı zor..niye satsın...

4.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    adamın maliyet 5.33 ise 6-6.6 arası üfletir piyasaya... yukarı daha çıkarır mı bilinmez ama şuan 5.6 dan aşağı zor..niye satsın...
    arkadaşım matematikte her zaman iki kere iki dört etmiyor.
    aracı kurum dağılımına göre metronun maliyeti 5.33 görünüyor evet doğru.
    ama diğer kurumlardan 7.00 tl civarı sattığı malları neden hesaplamıyorsun.
    metroda kalanların maliyeti sıfıra yakın.

5.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Bu da bir ihtimal tabiki. Buralar dan ky ya malı boşaltıp kağıdı 3 ay surundurup tekrar 3-4 lerden toplayabilir. Ortaklıkta 3-4 ay sonraya kalır. Acelesi yoksa bunu da yapabilir. Eğer bu işi baslamisken bitireyim diyorsa daha fazla düşürüpte mal kaptirmak istemez. Bugün bu netlik kazanacak. Girmek isteyen varsa artık bu deli cesareti olur. Ytd
    Aynı görüşteyim dünkü hareketi sanki düşerse ben alirim görüntüsü vardı metro alıcı global ve deniz satıcıyı dı bugün biraz farklı çünkü iş garanti ziraat da satıcı ky çoğu malı sattı gibi akıllı yatirimci yani ky buralardan yüklü mal almaz.Benim kanaatim bugün yada yarın yukari yapacaktir.Ky almazsa düşmez(asla Ytr tavsiyesi değildir)

6. Saticak mi alacak mi goreciz

7. 6.44 onemli ustu kapatmali sanki yoruldu kagidimiz trade yapabilen varsa kazanir ama zor destek ve direnc fibo calisiyor altta 5.78 ustte 6.44 bilginize ytd

8.  Alıntı Originally Posted by produktor34 Yazıyı Oku
    gönderdim mesaj abim.
    abi kusura bakma acil gitmem gerekti...

Sayfa 353/916 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •