Sayfa 353/1002 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Papa'nın sözde sosyalist söylemlerine (mülkiyet hakkı ile ilgili), digital para hazırlıklarına (ABD de 1 Ocaktan itibaren yürürlüğe girmesi beklenen yasa) çoğu kişi dikkat bile etmedi. Küreselcilerin planları tıkır tıkır işliyor.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bakılması istenilen yönde gördüklerinize değil , sizin baktığınız yönde gördüklerinize inanınız ...
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

2.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Idare sekli basibozukluktur, ancak Anayasa Mahkemesi eger isterse bunlari iktidardan indirebilir.

Bugunun geleceginden korkuklari icin, tum atamalarinda yandas uyeler soktular.

Sayisal durum nedir pek bilmiyorum ancak, bunlari oradan indirmek AYM'nin elinde.
    onca bakan cocukları vs rüşvet ayakkabı kutuları tapeler zarrab abd savcılarına bilale anlatır gibi şemalarla anlattı rüşvet carkını
    cıkmadı bir tane testisli savcı
    onların yanında bu çıtır cerez

3.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bir ülkede anayasa mahkemesi kararları uygulanmıyor ise bu ülkenin idare şekli nedir?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    teyyonun ciftligi

4. 8 milyon aileyi sosyal yardıma muhtac etmek ve yardım etmek ülkenin yarısını kendine muhtac etmektir
    ve 8 milyon aileyi ben olmazsam sen bu yardımı alamassın a inandırmak
    sosyal devletcilik degildir
    emekliye şu kadar maaş ödedim demek hakkınızı degil ben insaf ettim demektir

5. vs vs yazıyoruz yazıyoruz boş degil boşuna yazıyoruz

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Gelişmiş bir ülkede olsa bakan, hükümet istifa ederdi.
    Ancak doğu bloku ülkeleri gibi sorumlular bunu yapan, satan ve içenler...
    Gelişmiş ülkede neden kaçak içki olsun ki en fazla butik içki olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Gelişmiş ülkede neden kaçak içki olsun ki en fazla butik içki olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bir de kaçak çay var, bakana bile ikram edildiydi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alman ekonomi gazetecisi Norbert Häring'in blogundaki "Normale dönüş olmamalı çünkü Dünya Ekonomik Forumu büyük yeni bir başlangıç ​​istiyor" baslikli yazisindan bazi bölümlerin tercümesi:

Ayni zamanda akilli telefonlariniza da dikkat edin. Telefonun organik cam yüzeyinde de corona 28 gün kaliyormus.
    Bu durumda dijital parada ise yaramiyor. Artik paraya ihtiyaciniz kalmadi, bir kap as yeter diyecekler.

..
    Boris Johnson 08.10.2020

“Çok fazla şey kaybettik ve çok yas tuttuk ve hayat eskisi gibi devam edemez. Tarih bize bu büyüklükteki olayların - savaşlar ve salgın hastalıklar - sadece gelip gitmediğini gösteriyor. Çoğunlukla sosyal ve ekonomik değişim için tetikleyicilerdir. Bu anları öğrenme ve daha iyi olma zamanı olarak görüyoruz. Yani bu hükümet daha iyi yeniden inşa edecek. “
    ..
    ...
    Dünya Ekonomik Forumu'nun En Büyük Çokuluslu Şirketler ve Milyarderler Kulübü Kurucusu ve Başkanı Klaus Schwab, Temmuz ayında yayımladığı "Covid-19: The Great Reset" adlı kitabında (CNBC'ye göre) şunları yazdı:

“Çoğumuz ne zaman normale döneceğimizi merak ediyoruz? Kısa cevap: asla. Krizden önce var olan bozuk normallik hissine hiçbir şey geri dönmeyecek çünkü koronavirüs pandemisi küresel gelişimimizde temel bir dönüm noktası oluşturuyor. Bazı analistler buna bir yol ayrımı diyor, diğerleri ise İncil boyutlarında bir kriz ama özünde, 2020'nin ilk birkaç ayında bildiğimiz dünyanın artık var olmadığı gerçeğine iniyor. Pandemi bağlamında dağıldı.”
    ..

..
    Haziran ayının başında Dünya Ekonomik Forumu, mümkün olan en büyük tantanayla “Büyük Sıfırlama” programını duyurdu. Charles Schwab'a ek olarak, konuşmacılar Prens Charles, Uluslararası Para Fonu (IMF) başkanı ve BM Genel Sekreteri.

Orada tahtın İngiliz varisi özel sektörün (!) İyileşmenin lokomotifi olacağını söyledi (Johnson ve Schwab ile karşılaştırın):

“Derslerimizi öğrenmek ve daha sürdürülebilir bir yolda yeni bir başlangıç yapmak için benzersiz ve hızla kapanan bir zaman penceremiz var.
    Bu krizden kurtulmak için altın bir fırsata sahibiz. Eşi görülmemiş şok dalgaları, insanları radikal değişim vizyonlarına daha açık hale getirebilir.”

Sayfa 353/1002 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •