Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 355/1014 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

günlük ev kiraları , en dandiği 150 dir. denizede anca arabayla gidersin. yürüme mesefesi çok zor bulursun.

ev büyükse denizede yakınsa 200-300 arası.

15 gün kalayım desen. 200 den 3000 tl.

günde 2 paket sigara parasına çalışan asgari ücretli için hayal ötesi.

ama TR bedafaaa

sadece konaklama efem.

2. Hemen,hemen hiçbir tesisin olmadığı Saroz sahilinde durum anlattığınız gibi,bayram gibi özel durumlarda bu ev fiyatları dahada artıyor,ayrıca küçük kasabalar arasındaki deniz kıyısı alanlarda Roman vatandaşlar tarafından işgal edilmiş durumda,atı,samanı çadırı vs..bazısı yüzsüzlüğü abartıp,kumsala şezlong falan serip milleti haraca bile bağlıyor,beyefendi Miami den bağlandığı için buradaki durumu idrak edemiyor,kendisini bir hafta boyunca ,Erikli-Mecidiye sahili arasında yaşamaya davet ediyoruz,görsün güzelliği,bizim burada köpekbalıkları maalesef karada

3.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    bizim burada köpekbalıkları maalesef karada
    bayıldım bu lafa anlayana çok şey anlatıyor...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Hemen,hemen hiçbir tesisin olmadığı Saroz sahilinde durum anlattığınız gibi,bayram gibi özel durumlarda bu ev fiyatları dahada artıyor,ayrıca küçük kasabalar arasındaki deniz kıyısı alanlarda Roman vatandaşlar tarafından işgal edilmiş durumda,atı,samanı çadırı vs..bazısı yüzsüzlüğü abartıp,kumsala şezlong falan serip milleti haraca bile bağlıyor,beyefendi Miami den bağlandığı için buradaki durumu idrak edemiyor,kendisini bir hafta boyunca ,Erikli-Mecidiye sahili arasında yaşamaya davet ediyoruz,görsün güzelliği,bizim burada köpekbalıkları maalesef karada
    Saroz Erikli gibi güzelim yerinde ağzına... yoruz ya bence bize bahşedilmiş bu değerleri hiç ama hiç hak etmiyoruz.

Hemen,hemen hiçbir tesisin olmadığı Saroz sahilinde durum anlattığınız gibi,bayram gibi özel durumlarda bu ev fiyatları dahada artıyor,ayrıca küçük kasabalar arasındaki deniz kıyısı alanlarda Roman vatandaşlar tarafından işgal edilmiş durumda,atı,samanı çadırı vs..bazısı yüzsüzlüğü abartıp,kumsala şezlong falan serip milleti haraca bile bağlıyor,beyefendi Miami den bağlandığı için buradaki durumu idrak edemiyor,kendisini bir hafta boyunca ,Erikli-Mecidiye sahili arasında yaşamaya davet ediyoruz,görsün güzelliği,bizim burada köpekbalıkları maalesef karada
     Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    bayıldım bu lafa anlayana çok şey anlatıyor...
    + bi milyon rep.

bu da bu günün kapağı olmuş. hatta forum genelinin.

neden bikini ile dolaşıyorsun diyip tekme tokat ta yerse ballı kaymak olur bedavacı beleşçilere .

Bayram tatil de o tarafa gideyim diyordum bende Trakya yi gezelim way be olay bole mi yoksa ...........

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Ahmetg Guest
    Ahmet Bey,siz iyice zıvanadan çıktınız,gel,burada yaşa yahuMillet keyfinden gitmiyor oraya genelde İstanbul ve Trakya civarı gidiyor,ayrıca,mekana girdiği zaman yemek yiyor kazık değil,bu mevsimde bizim Ege ve Akdeniz Sahillerinde vatandaşa yapılan muameleyi bir oku bakalım;garson babasının yanında kızına asılıyor...ekşi sözlüğü takip ediyorsun,bir zahmet bu konuya da bak yeter artık desteksiz de sallama
    off abartma ya

her sene yazin Kusadasi Ozdere Guzelcamli falan civarina geliyorum yahu daha bir kere olay gormedim

ama insan kalitesi dusuk eski yillara gore o kabul ama sarkintilikmis tacizmis ben gormedim duymadim

cok fazla Kurt ve Suriyeli calistiriyorlar artik. Sokaklarda ipsiz sapsiz insanlar dolasiyor

Simdi anliyorumki TR nin elit kesimi Yunanistana kaciyormus. Ama sizde abartiyorsunuz birader

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bayram tatil de o tarafa gideyim diyordum bende Trakya yi gezelim way be olay bole mi yoksa ...........
    hocam

su anda hanim ve cocuk apart otele yerlestiler ozdere de

Gunlugu 150 TL yemeklerini kendi yapiyorlar deniz onlerinde sanirim 2 oda falan

Ben hayatimda bu kadar temiz duzgun kalacak yer daha once gormemistim. Ege nin insani zaten cok cana yakindir sebze meyve bol. Amerika da boyle bir yer yada boyle bir deniz zaten yok. Whatsapp ten konusuyoruz hanim aynen soyle diyor "cennetteyim"

Bi emekli olsam ilk ucakla anasini satayim

Kesin boyle bir yer secin ozdere nin denizi temiz ama Cesme den uzak dur. Orada petrol tankeri batti ve CED raporumu ne oyle bir sey okumustum 10 sene boyunca girilmez orada diyordu.

Acaba oradaki yazlik fiyatlarina etkisi olmusmudur? Olsa da yine almazdim, insan kalitesi asiri dusmus. Alacati da ayni

Olene kadar cesme yada alacatiyi gormek istemiyorum o derece igrendim

Sayfa 355/1014 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •