Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 354/1014 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    hesapta doviz cok yuksek TR de herkes issizlikten kiriliyor bittik mahvolduk icralarda patlama var ekonomi hic iyi degil istikrar yok deniyor

sonra bi bakiyorsun turizm istatistiklerine Yunanistan a giden Turklerin sayisinda her sene rekor kiriliyor

Allahim sen aklima mukayyet ol, kafayi yiycem

daha pasaport parasi vize parasi oraya kadar gitmek icin benzin araba giselerde odenen paralar

Ulan zengin ettiniz Yunanistani be. Bu kadar parayi TR nin guneyinde harcasaniz ekonomik patlama olurdu
    Pasaport bayadır vardı 10Y. Biterse şirketler yeniliyor zaten, vizede şirketler çıkarıyor 6 aylık. Seyahat sigortası beleş(kredi kartı özelliği)

Arabayla gitmiyorum prosedür uzun eski tip ehliyet var bende.
    otobüse65tl verdim çeşmeye gitseydim otobüs 100tl.
    Tek fazladan para verdiğim konu 15tl yurtdışı çıkış harcı

Bu arada seni patronuna şikayet edeceğim hiç çalışmıyorsun
    haftasonu foruma girmiyorsun amerikada gününü gün ediyorsun.
    İş başı yapınca pc başından kalkmıyorsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Pasaport bayadır vardı 10Y. Biterse şirketler yeniliyor zaten, vizede şirketler çıkarıyor 6 aylık. Seyahat sigortası beleş(kredi kartı özelliği)

Arabayla gitmiyorum prosedür uzun eski tip ehliyet var bende.
    otobüse65tl verdim çeşmeye gitseydim otobüs 100tl.
    Tek fazladan para verdiğim konu 15tl yurtdışı çıkış harcı

Bu arada seni patronuna şikayet edeceğim hiç çalışmıyorsun
    haftasonu foruma girmiyorsun amerikada gününü gün ediyorsun.
    İş başı yapınca pc başından kalkmıyorsun.
    Burayi anlamadim.
    Hangi kredi karti seyahat sigortasini beles yapiyor?
    Vize muracaatindan kalinacak gun kadar saglik sigortasi istiyorlar.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Burayi anlamadim.
    Syg,
    Halkbank'ın paraf ve parafly kredi kartlarında bu özellik var, bildiğim kadarıyla asistan hizmeti veren tüm kartlarda olması gerekiyor.

5. şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Burayi anlamadim.
    Syg,
    Adios kredi kartı.
    eğer seyehatinizin yolculuk biletini(otobüs uçak gemi farketmez) adios ile alırsanız ücretsiz alırsınız benim 1 haftaydı ona rağmen 90 günlük verdiler kasıma kadar var benim. Eş ve çocukta yararlanabilir.

Generali sigortanın policesini iletmislerdi bana.

İstesem otobüs biletini aldıktan sonra policeyi cıkararak otobüs biletini ücretsiz iptal edebilirdim sigorta EU bölgesini kapsıyordu

http://m.adioscard.com.tr/adios-ek-hizmetleri/

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

izin suresi kisa bayram da cok yakin, usd dan eur ya gecip bir de pariteden yanmak istemiyorum,
    salla kusadasinda takilcam buyuk ihtimal araba ile de yakin cevreler--------

Alıntı Originally Posted by thunder Yazıyı Oku
    yerinde olsam yunanistana giderim. Hadi pahalılığını geçtim şımarık görgüsüz arap çocuklarıda insanın canını ayrı bir sıkıyor.

otel konseptleri misafir profili misafir kalitesi acayip değişmiş.Avrupalı turist zaten yok. Yerli birazda rus var. Bu müşteri profiliyle

seneye ruslarda gelmez.Eski günleri özler olduk.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    hesapta doviz cok yuksek TR de herkes issizlikten kiriliyor bittik mahvolduk icralarda patlama var ekonomi hic iyi degil istikrar yok deniyor

sonra bi bakiyorsun turizm istatistiklerine Yunanistan a giden Turklerin sayisinda her sene rekor kiriliyor

Allahim sen aklima mukayyet ol, kafayi yiycem

daha pasaport parasi vize parasi oraya kadar gitmek icin benzin araba giselerde odenen paralar

Ulan zengin ettiniz Yunanistani be. Bu kadar parayi TR nin guneyinde harcasaniz ekonomik patlama olurdu
    Ahmet Bey,siz iyice zıvanadan çıktınız,gel,burada yaşa yahuMillet keyfinden gitmiyor oraya genelde İstanbul ve Trakya civarı gidiyor,ayrıca,mekana girdiği zaman yemek yiyor kazık değil,bu mevsimde bizim Ege ve Akdeniz Sahillerinde vatandaşa yapılan muameleyi bir oku bakalım;garson babasının yanında kızına asılıyor...ekşi sözlüğü takip ediyorsun,bir zahmet bu konuya da bak yeter artık desteksiz de sallama

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ahmet Bey,siz iyice zıvanadan çıktınız,gel,burada yaşa yahuMillet keyfinden gitmiyor oraya genelde İstanbul ve Trakya civarı gidiyor,ayrıca,mekana girdiği zaman yemek yiyor kazık değil,bu mevsimde bizim Ege ve Akdeniz Sahillerinde vatandaşa yapılan muameleyi bir oku bakalım;garson babasının yanında kızına asılıyor...ekşi sözlüğü takip ediyorsun,bir zahmet bu konuya da bak yeter artık desteksiz de sallama
    duvara anlatsaydık bu zamana kadar ihtimal daha yüksekti

Sayfa 354/1014 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •