Sayfa 356/901 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon
Arama sonucu : 7207 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Bu arada küresel ısınma korkunç seviyelerde, ülkede kar yagmadi. Yağmur yok.. hesler sıkıntı yaşayacak. Ayrıca iklim değişikliği yes lere geçişi hızlandıracak. Yeter ki şirket biraz marjlarini arttırsın. Somutlaşmalar baslasin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

3. ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu arada küresel ısınma korkunç seviyelerde, ülkede kar yagmadi. Yağmur yok.. hesler sıkıntı yaşayacak. Ayrıca iklim değişikliği yes lere geçişi hızlandıracak. Yeter ki şirket biraz marjlarini arttırsın. Somutlaşmalar baslasin
    dünya ve türkiye fosil yakıtlara veda ediyor...cari açığımızın da en büyük nedeni zaten petrol ve doğal gaz ithalatından kaynaklanıyor...bence yeşil enerji ve yenilenebilir enerji tam da türkiyeye biçilmiş kaftandır....zaten yapması gereken bir şeydi...104 milyar doları yenilenebilir enerji kaynaklarına yönlendirsek zaten enerjide dışa bağımlılık kısa sürede biter...

konjöktür gesan ve gesan benzeri şirketlerden yana...yatırımlar da tamamlanıp bilançolara yansımaları görüldükçe gesan yeni zirveler yapacaktır...şahsen ben 200-300 aralıklarını mayıs-haziran aylarında bekliyordum çok erken o seviyeler görüldü....sıkıntı yok gerekirse o vakte kadar tekrar beklerim...gesan süprizlere açık bir şirket..çünkü güzel beklentileri var ve şirket katlamalı olarak büyüyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. astor arz katılımın son günü. yüzde 2-3 gibi bir para astorun kasasına girecek . pazartesi itibariyle arza bağlanan paraların yüzde 97gibi bir oranı piyasaya geri dönecek. ben yapmadım ama hisse satıp arza katılan biri olsam, arzdan artan parayı ortalama yüzde 20 ucuzlamış hisselere geri girerdim. acaba pala pazartesi bu fırsatı verecek mi? yoksa bugün piyasayı yukarı sürüp pazartesi ucuz mal yok mu diyecek.

6. bu arada dün twiteerda ilteber odegay dostumuz yine twiteerda Alex (Ateş) ugurel den aldığı bilgiye göre almanyada sadece çatılara ges kurulumu ile meşgul bir firmanın piyasa değerinin 2,2 milyar dolara çıktığını söyledi (41 milyar tl ) hatırlarsanız 4-5 ay önce almanyada balkon ve çatı tipi geslerde 2022 yılında satış hedefinin 600 bin adet olduğunu söylemiştik...aynı zamanda gesanın sunjunior ürününün de aynı katagoride olduğunu söylemiştik..

anlayacağımız sunjunior benzeri bir ürünü pazarlayan bir şirketin değeri almanyada 41 milyar tl olmuş...

sunjunior ürünümüz de benzerdir ve bu ürünümüz 3 yıl içinde yurtiçi +yurtdışı satış hedefi 200 bin adettir...bu ürünün her bir tanesinin fiyatı da 20 bin dolardır...her bir yılda 65 bin adet satılsa ?? yıllık 1,3 milyar dolar eder (24 milyar TL)

işte bu rakamları telafüs ettiğimizde bir çok kişi inanamamıştı...ama gerçekten de bu potansiyel var...yeter ki hızlıca seri üretime geçilsin...bu sunjunior ürünün ihtiyaç duyduğu paneller hızlıca üretilsin ve arz ile de gerekli sermaye sağlansın...

bu ürün başlı başına büyük bir beklentidir dostlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. sadece sunjunior benzeri ürün satan bir firmanın değeri 41 milyar tl iken içinde sunjunior olan ,panel fabrikası olan,trafo ve her türlü ürün üreten firması olan bir gesanın şu anki değeri 21 milyar tl dir...

bu yüzden de sabır ile herşeyin yoluna gireceğini düşünüyorum...umarım bu sabrı gösterebiliriz..bakalım kime ne kadar nasip olacak ??

Sayfa 356/901 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456856 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •