Bu mevduatta yaşta önemli parayı çıkarmayacağınızı hissettirin 2 puan kafadan geçirirler.. Yemin billah ediyorlar..
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Son düzenleme : bahad1r; 21-09-2018 saat: 21:17. Sebep: system of a down
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
https://www.burgan.com.tr/mevduat/ba...paign=EMEVDUAT
Burdan görebilirsiniz 250K üstü oranlar daha düşük. Olay MT de bitiyor yani size özel faiz tanımlamazsa bu oranlardan bağlanır.
Şeker gecelik cuma 22,5 Ken pazartesi 25,5 a çıkardılar 210 k için. 1 gün bekledim baktım aldığım faiz değişmemiş 118 lira gittim müdürün yanına ya dedim benim oranı güncelleyin yada yarın ben gidiyorum öyle güncellediler.. Şeker bu konuda bence çok çakal çok kişiyi de yemiştir.. Pek ilgi alaka para takibi yapmayan yeni mevduatçılar için asla tavsiye etmem
ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA
Dönüşleri başladı bu da onlardan.. 10 milyon parçalı 4 5 bankada( yaşı ileri Bi mudi) beni görünce mtler ayar oluyo zaten.. Anadoludan Binbir beddua ettim 900 küsür 26.5 dan 366 gün tazelettirdik
Yer İmleri