Sayfa 358/1000 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Hazine Ekim ayından bu yana deli gibi borçlanıyor ve devam edecek bu borçlanma süreci. Özellikle yoğun olan iç borçlanma tl/döviz/altın üzerinden kısa vadeli. Bu borçların faiz ve ana para ödemeleri 2019-2020 yıllarının mevcut borç ve faiz hesaplarını çok değiştirecek.

Hazinenin 2018 sonunda 2019-20-21 için yaptığı borç ödeme projeksiyonları tamamen çöp oldu/olacak.

2. Şahsen ben 52 yaşındayım...55 yaşında muhtemelen zorunlu emekli edecekler beni...Ama bana kalsa ben 60 yaşına kadar çalışmak isterim mevcut iş yerimde...Kızım var okuması gereken daha...Bu şartları emeklilikte bulamam...

O yüzden aslında herkes gücü ve sağlığı yettiğince emekli olmayı değil de çalışmayı istemeli...

49 u tamamlıyorum 53 de emekliliğe hak kazanıyorum normalde 1 saniye durmam emekli olurum ama mecbur kalırsam 2 yıl daha çalışırım
    eyt lilere bi çözüm şart
    örneğin 2 yılı kalanları derhal üstünde olanları kademeli olarak 2 yıl 3 yıl sonra emekli etmeliler
    bu adamlar işe girdiklerinde başka yasa ile başladıalr çalışırken başka yasa ile karşılaştılar.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    EYT liler mağdur değil mi? Adamlar keyfiyetten mi aylardır yağmur çamur demeden meydanlarda miting yapıyorlar. insanlar ödemesi gereken gün ve primlerini ödüyor. sonra kanun çıkarıp geçmişe yönelik işletiyorsunuz. Mezarda emekliliği reva görüyorsunuz.
    Bilmediğim için sormuştum kusura bakmayın. Nasıl geçmişe kanun işletildi? Burada her şey olur sasirmam da

Ben zaten mezarda emekli olacağım için pek ilgilenmiyorum açıkçası ne oluyor ne bitiyor.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    49 u tamamlıyorum 53 de emekliliğe hak kazanıyorum normalde 1 saniye durmam emekli olurum ama mecbur kalırsam 2 yıl daha çalışırım
    eyt lilere bi çözüm şart
    örneğin 2 yılı kalanları derhal üstünde olanları kademeli olarak 2 yıl 3 yıl sonra emekli etmeliler
    bu adamlar işe girdiklerinde başka yasa ile başladıalr çalışırken başka yasa ile karşılaştılar.
    bu arada normalde bu sene aralık itibariyle emekli olacaktım ama yasa banada 4 yıl geçirdi 2023 e kadar çalış dedi
    bir halt olacağı yok.

6. eskiden 35 40 yaşında emeklilik varmış onlar sonrakilere 2008 öncesi emekli olanlar 2008 sonrakilere şimdi de eyt liler sonrakilere selam söyleyecek yani sonra da sgk açık veriyor diye ekranlarda uzmanlar sabahtan akşama kadar konuşacak paçasını kurtarıp kaptan olmaya bakıyor herkes

7.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Şahsen ben 52 yaşındayım...55 yaşında muhtemelen zorunlu emekli edecekler beni...Ama bana kalsa ben 60 yaşına kadar çalışmak isterim mevcut iş yerimde...Kızım var okuması gereken daha...Bu şartları emeklilikte bulamam...

O yüzden aslında herkes gücü ve sağlığı yettiğince emekli olmayı değil de çalışmayı istemeli...
    Size katılıyorum.
    Ben yeni yasaya göre (eski yasaya göre 3 yılda fazla çalıştım) 46 yaşında emekli oldum.
    Şuan 55 yaşındayım.Bugün iş yerine geri cagirsinlar giderim.
    Hem maddi düzenim bozuldu.Hemde disiplinli düzenli yaşam tarzım bozuldu.

8.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Dostum anlattığın hikaye saygı duyuyorum lakin bana inandırıcı gelmiyor.

.
    benim anlattığım hikaye dışı basında da yer alan, bilinen bir olaydır
    burada bir tarafımızdan hikaye uydurmuyoruz herhalde..?

http://ahmetsaltik.net/tag/tedbirli-bombaci/
    http://pickeringpost.com/story/penile-protection/2490
    Son düzenleme : realities; 19-03-2019 saat: 12:21.

Sayfa 358/1000 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •