Sayfa 358/996 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Tüpçü milli piyangoyu aldı kazanıyor şimdilikte, bu kapitalistlerin kendi ayağına sıkması demek.Kısa dönemdeki bir avuç kar için bir firmanın uzun dönemli itibarını yerle bir edersen üç seneye sinek avlar batarsın. Böyle giderse mili piyango bayilleri cüzzamlı mağara muamelesi görür 5 sene sonra.Ha diğer kalan 75 milyon varlık fonuna kalmış, rte, berat, tüpçü üçü ortak danaya girer artık parayla

2. Akıllılar için kainattaki hiç bir şey tesadüf değildir. Uyuyanlar ise soruları basitçe geçiştirip herşeyin kolayını tercih ederler (kolay kabul ederler veya kolay reddederler). Herşeyin bir sebebi sonucu vardır. Önemli olan basit sorular sorup tarafsızca kimseden etkilenmeden araştırmaktır. Tarafsız bilgiye ulaşmak zordur. Her zaman kısıtlı imkanlarımızla mutlak bilgiye kolayca ulaşamayız, ama araştırmanın verdiği lezzet tarifsizdir.

Misal Acun un bu kadar hızlı yükselmesi tesadüf mü? Acun sosyal mühendislik yaparak Türk halkını uyutma projesinin bir parçası mı? Acun Ilıcalı, acaba Tavistock Enstitüsü nden sosyal mühendislik desteği alıyor mu? Tavistock Enstitüsü yıllık ARGE bütçesi 10 milyar$ olan bir kurumdur. Fonlamayı kim yapar? Hangi sosyal deneyleri yapar? Sonuçları kimlerle nasıl paylaşır? Kime hizmet eder?

Adnan Oktar: Acun Ilıcalı eski talebemdi
    Adnan Oktar A9 TV kanalında Acun Ilıcalı hakkında ilginç iddialarda bulundu. Oktar, "Acun, 15 yıllık talebemdir. O çok yamandır kerata .. Küçük yaşta annesi babası öldü. Küçük şeker bir kızı vardı. O da acayip yaman ve fettan bir şeydir. Çok severdim."dedi.

https://www.milliyet.com.tr/cadde/ad...ebemdi-1815432

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    300'ler yok illuminati yok gül hac kıvır zıvır hedef saptırmadan başka birşey değil. Gerçeği gIzlemedir.

Otorite ile sorun tarif ediyorsanız, düzgün siyasi, olmuyorsa baska turlu toplumsal alanlarda mücadele biçimleri geliştirin..
    Son düzenleme : sadecegrafik; 01-01-2021 saat: 12:06.

3. Yıllardır yılbaşından yılbaşına son gün , bir önce ki yılbaşı çıkan ödül kadar bilet alırdım. Şansıma da az buz çıkmazdı. Geçen seneden 400 küsür vardı ödül.500 e tamamlayıp 20 tane 2x10 luk karışık rakam seri aldım. 10 senedir her yıl böyle 300-500 çıkarken bu sene sadece 4 tane amorti çıktı şaka gibi. Paralarını çekicem ve bir daha da bilet almam.

her yıl 5 ila 10 aarsında alırdım bu sene almayacağım dedim. evdekiler ısrar etti diye tek 1 tane aldım henüz kontrol etmedim
    amorti çıkarsa eskiden bir sonraki çekilişe amortiler kadara lırdım. bu sene eğer amorti çıkmışsa biletin parasını alacağım ve bir sene boyunca tek bilet almayacağım
    amortiyi ile yedirmem tüpçüye tabi amorti çıktıysa. yoksa 25 tl mi iç ettti hırsızlık şebekesi
    bir halt olacağı yok.

Milli Piyango Online
    @millipiyango__
    ·
    10h
    Merhaba, 31 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 100 Milyon TL’lik büyük ikramiye bir adet çeyrek bilete isabet etmiştir. Satın alınmamış olan diğer 3 çeyrek biletin ikramiye tutarı Türkiye Varlık Fonu'na kalmıştır. Mutlu yıllar dileriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Yıllardır yılbaşından yılbaşına son gün , bir önce ki yılbaşı çıkan ödül kadar bilet alırdım. Şansıma da az buz çıkmazdı. Geçen seneden 400 küsür vardı ödül.500 e tamamlayıp 20 tane 2x10 luk karışık rakam seri aldım. 10 senedir her yıl böyle 300-500 çıkarken bu sene sadece 4 tane amorti çıktı şaka gibi. Paralarını çekicem ve bir daha da bilet almam.
    Ben uygulamadan alayım dedim alamadım. Ama ister istemez bir güvensizlik oluyor. Şeffaflık adına satılan bilet ve fiili olarak dağıtılan ikramiye rakamlarını açıklamaları gerekiyor.

O egeli ben değilim

7. Az once bir arkadasla telefon sohbetinde konu oldu.

Bir sorum var,

Hani diyorlarya Turkiye batar, batti, batacak az kaldi.vs.

Sormak isterim, ulkenin battiginin gostergesi nedir sizce. ?

Ne olursa, tamam battik dersiniz ?

8.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Ben uygulamadan alayım dedim alamadım. Ama ister istemez bir güvensizlik oluyor. Şeffaflık adına satılan bilet ve fiili olarak dağıtılan ikramiye rakamlarını açıklamaları gerekiyor.

buyuk ikramiye cikacak 4 biletten 3 unu satmayarak gayet seffaf olmuslar bence

Sayfa 358/996 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408458858 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •