Aylardır toplasan 5 kişiyi geçmez hissede sürekli olanlar. . Bazen birileri geçerken uğrayarak bir boy gösterip gidiyor ve yine biz kalıyoruz hissede...
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylardır toplasan 5 kişiyi geçmez hissede sürekli olanlar. . Bazen birileri geçerken uğrayarak bir boy gösterip gidiyor ve yine biz kalıyoruz hissede...
Cok kalabalık olan topicler var mesela thy metro garanti vs. Ne kazanmışlar ne kaybetmişler bir bakmak lazım. Ağustosun ortasında baslayan trendle 3.10lardan 10.xx lara geldik biz. Ve hala burdayız. Vardır bizi burda tutan bir sey elbet. Aldığın kağıt biraz da karakterine uygun olacak diye düşünüyorum. Ben öyle ekran başında aha indi aha çıktı diye hoplayacak biri değilim. İki gun tavan yapıp üç gun taban yapan kağıtlarla da kumar oynamam. Ben aradığımı burda buldum uzunca bir süre daha da burdayım. 2017 sonunu görmem lazım diyorum şartlar ne kadar elverirse bakalım. YTD
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Fabrika açılış haberi biraz sansasyonel olmalı diye dusunuyorum.avrupanin en büyük fabrikasının açılışı kuru kuruya yapilmamali.bunu düşünen birileri vardır sanırım.9 nisanda cumhurbaşkanı ve başbakan izmir de miting yapacak.avrupa ile aramizin kötü olduğu su gunlerde belçikalı bir şirketin ülkemize yaptığı yatirim farklı bir önem arz ediyor olmalı.bekleyelim görelim.yatirim tavsiyesi degildir.
ulen ne mikropmuşsun be egpro...neyse sen bilirsin bende mart sonuna kadar beklerim ve düştükçede alırım...
bu arada derinlik verecek olan var mı??
9 üstü hareketlenirse hisse "O" kimseler hemen türeyiverir;)
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bikaç güne kalmaz haber gelecek galiba ...yine sıkıştırıyorlar hisseyi...bugün en düşüğe yakın kapatabilirler uyuzlar...ama avuçlarını yalasınlar hipineler....
Dostum aylardır burdayım demektesin fakat nasıl oluyorda maliyet 9.45 yanlış anlama ben de uzun süredir buradayım ve topikte ara ara yazdığını goruyorum!! Zararda beklemen ilginç..,.
Tez zamanda kara gecersn umarım..
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son maliyet bu üstad. 6.7 ve 8 den cok aldım sattım. Son olarak ta bilanço günü 60 m. kâr görünce diğer hisselerimi de satıp 2 bin lot ile buraya takildim..
Yer İmleri