dolar sıkıştı h4
https://www.gcmforex.com/egitim/tekn.../formasyonlar/
dolar 4.19 mu ne çıkıyor hedefi
xbanka günlük 2012 den gelen trend önemli gibi görünüyor fikir vermesi açısından ...
Originally Posted by ferrdi xbanka günlük 2012 den gelen trend önemli gibi görünüyor fikir vermesi açısından ... bist100 günlük dikkat edilmeli bence stoplara kesinlikle uyulmalı
Originally Posted by ferrdi bist100 günlük dikkat edilmeli bence stoplara kesinlikle uyulmalı Originally Posted by ferrdi işctr günlük fikir vermesi açısından paylaşıyorum düşen trende dikkat edilmeli diye düşünüyorum Originally Posted by ferrdi bence daha zamanı var alım fırsatı değil Originally Posted by ferrdi XBANK haftalık 2012 den gelen trendin kırılmaması grekiyor . türbülansın hala bitmediğini düşünüyorum fiyatların dengelenmesi beklenmeli. kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir Originally Posted by ferrdi xbanka günlük 2012 den gelen trend önemli gibi görünüyor fikir vermesi açısından ... Öne almak istiyorum türbülans devam etmekte fiyatların dengelenmesi beklenmeli
Originally Posted by ferrdi Öne almak istiyorum türbülans devam etmekte fiyatların dengelenmesi beklenmeli bu da tamam.
Originally Posted by ferrdi bist100 günlük dikkat edilmeli bence stoplara kesinlikle uyulmalı Bu da süperdi ferrdi
Forum Rules
Yer İmleri