Sayfa 36/1003 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 281 - 288 arası.

Konu: Viop XLII

1. şeytan bile terk edeli çok oldu bist ve zimbirtilarini.nasilsa benden daha iyi tuzak kuranlar var diye istifa etmişti.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ben de longa niyetliyim artık

lakin bi bacak daha koysa aşağıya o vakit alırım diye bekleme moduna geçtim
    O iş kolay, baktık bi bacak daha koyacak iki misli şort yapar fazlasıylan çıkartırız. Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    hala jeton düşmedi bazılarında... serbest piyasa ekonomisi bitti an itibariyle...
    bir adım ötesi kambiyo kontrolü, bireylere döviz alımının yasaklanması, hesaplardan döviz çekimine kısıt vs vs...
    piyasa ekonomisi zaten bitmişti
    borsa tahvil döviz hepsinin fiyatı kontrollü . nasıl serbest piyasa olacak bu şekilde. o bitmişti zaten.

4. Kargo ücretli acayip pahalanmış
    15 kg ürün gönderdim bugün 150 TL para ödedim

5. Ticari olmayanlara,Döviz alanada,satanada % 2 komisyon uygulansa talep azalır.

Ytd

6. Geçen twitter'da biri yazmış. Vatandaşlara aylık 1500 TL'ye bankadaki hesabını kullanalım diyorlarmış. Vatandaş da muhtemelen kimlik blgilerini verip bankada hesap açıp şifresini vs bunlara veriyor. Sonra dolandırıcılık, kara para aklama vs bir sürü işte kullanıyorlardır.

Şimdi de naylon şirketler çıkar, dolambaçlı yollara girmek isteyen şirketelere kolaylık yaparlar. Kurtlar Vadisi'ndeki İplikçi Necmi ne iş yapar diye eskiden düşünürdüm, herfi naylon banka veya ona benzer bir görev yapıyordu muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Ticari olmayanlara,Döviz alanada,satanada % 2 komisyon uygulansa talep azalır.

Ytd
    Ayrıca kur farkına vergi de uygulanabilinir.

Ytd

Pazartesi Dalır 17 üzeri atarsa bu işte tutmayacak demektir..
    Sıradaki gelsin..
    Bireysele iner mi.
    Seçim kazanırsalar mümkün

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 36/1003 İlkİlk ... 2634353637384686136536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •