Sayfa 361/754 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon
Arama sonucu : 6028 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. 18 ilk tavan olduğundan 54 görüldüğü güne kadar işlemler..
    Operasyonu yapan Global..Onla beraber millete iteleyen Deniz..
    Alanlar maalesef çer çöp ky..Güzel mal dağıtmışlar..Çok da iyi para kazanmışlar..
    Tabi kimse de Fener yok ligler başlamamış hiç bir beklenti yok Avrupa kupası yok..Yok da yok e haliyle adamlar da ters pozisyona girip yürütmüşler..
    Valla helal olsun ne diyelim.

2. Arkadaşlar 150 bin lot BEYAZ hissem var.....GİP hisseleri BORSA ALT PAZARIna alınmış......Bu ne demek?
    Sürekli işlem mi görecek?

Haberin heyecanı içindeyim.Araştıracağım.Bilgi sahibi olanlar insanlık yazarsa sevinirim....Ben araştırmaya başlayacağım..!!!

Eğer sürekli güniçi işleme geçtiysek BİR PİYANGO DAHA VURDU bana....!!!

3.  Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 150 bin lot BEYAZ hissem var.....GİP hisseleri BORSA ALT PAZARIna alınmış......Bu ne demek?
    Sürekli işlem mi görecek?

Haberin heyecanı içindeyim.Araştıracağım.Bilgi sahibi olanlar insanlık yazarsa sevinirim....Ben araştırmaya başlayacağım..!!!

Eğer sürekli güniçi işleme geçtiysek BİR PİYANGO DAHA VURDU bana....!!!
    Arkadaşlar anladığım kadarıyla SÜREKLİ İŞLEM e geçti BAHTİYAR(BEYAZ) ......Bu muhteşem bir haber.....!!!!

Yıllardır 2.50 -5.00 zindanındaki BAHTİYAR artık ÖZGÜR.....!!!!

Alıntı Originally Posted by tatardemir Yazıyı Oku
    Arkadaşlar anladığım kadarıyla SÜREKLİ İŞLEM e geçti BAHTİYAR(BEYAZ) ......Bu muhteşem bir haber.....!!!!

Yıllardır 2.50 -5.00 zindanındaki BAHTİYAR artık ÖZGÜR.....!!!!
    01.10.2020 ile sürekli işlem

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'

5. Kimse kusura bakmasın..
    Alınmak gücenmek yok..
    Son yıl hisse 6.40 dan 54 e giderken neden yükseliyor diye sorulmaz ancak 54 den 29 a gelince "nedenler..borsa kumar demeler.."..
    Buna algı denir..
    28 ler sudan ucuz yazanlar var.Niye satarlar diyenler var..Adamın maliyet 8-10 ama bunu karda gizlemiş bulamazsın..
    8-9-12 adam usuldan toplamış.Kimse bakmamış izlememiş..
    54 ün altı gelene geçene verdiği kat be kat kar..
    Tabanlardan satanlar bile en az 3 kat karla veriyor..
    Bu iş böyledir.8 ken bakılmaz 50 olunca kredi çekip alınır..
    Birde tabancılar var.Taban zıplamasını yakalamaya çalışanlar.Adam ona da tuzak kurmuş.Zıplamasına izin veriyor aha dönecek dedirtiyor sonra çakıyar tabana.Çünkü nerede verirse versin karda..
    Ve bu işlemler eksi özsermayede kağıt üzerinde batık bir şirkette oluyor..
    Neyse daha çook yazılır ama boşverin..
    Allah önce sağlık versin.Para her türlü kazanılır..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
     Alıntı Originally Posted by byburak Yazıyı Oku
    5,98 taban fiyatı baz alınır ise bu yükselişte 54,15 tavan fiyatı ile yaklaşık % 900 prim yapmış bir tahta , tavan serilerinin ardından zirveden dönüş teyidi ile taban serilerinin başlaması çok doğal
     Alıntı Originally Posted by byburak Yazıyı Oku
    soluksuz tavan serileri sonrası , realize ile destekleri test etmesi doğal
     Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Kimse kusura bakmasın..
    Alınmak gücenmek yok..
    Son yıl hisse 6.40 dan 54 e giderken neden yükseliyor diye sorulmaz ancak 54 den 29 a gelince "nedenler..borsa kumar demeler.."..
    Buna algı denir..
    28 ler sudan ucuz yazanlar var.Niye satarlar diyenler var..Adamın maliyet 8-10 ama bunu karda gizlemiş bulamazsın..
    8-9-12 adam usuldan toplamış.Kimse bakmamış izlememiş..
    54 ün altı gelene geçene verdiği kat be kat kar..
    Tabanlardan satanlar bile en az 3 kat karla veriyor..
    Bu iş böyledir.8 ken bakılmaz 50 olunca kredi çekip alınır..
    Birde tabancılar var.Taban zıplamasını yakalamaya çalışanlar.Adam ona da tuzak kurmuş.Zıplamasına izin veriyor aha dönecek dedirtiyor sonra çakıyar tabana.Çünkü nerede verirse versin karda..
    Ve bu işlemler eksi özsermayede kağıt üzerinde batık bir şirkette oluyor..
    Neyse daha çook yazılır ama boşverin..
    Allah önce sağlık versin.Para her türlü kazanılır..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    üstat çok haklısın

yaklaşık % 900 pirim yapmış bir tahtada kar realizesi sonucu desteklere çekilmesi çok doğal
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. hisse 10liradan 45 liraya geliyo spk dan tik yok sonra klup mal bosaltiyo satisi bitiriyo ve ertesi gun yasak..bu ulkeden ne beklersin

8.  Alıntı Originally Posted by mavideniz000 Yazıyı Oku
    Ben de 29.16 dan sattım halbuki sabah kâr ile ha da maliyet ile satabilirdim inat ettim halbuki ben çok yakın stoploss ile trade ederim

SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Reis ben bugün aldığım için satamiyorum.Saat 18.16 da tabana satisimi koydum.Kavran giderse.Bu kağıtta bir de Hatayspor şoku istemem. Gerçi Hatayspor u yensek de bildiğini okuyor spek....!!!

Sayfa 361/754 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •