Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Ali koç bu senin eserin yaverlerin mutlaka bunu okuyordur.
Hırsızsınız.
zorakipaşha
Son düzenleme : Zirro; 17-09-2020 saat: 20:39.
Ziraat bu hızla satarsa geldığı çöplüğe gerı döner..
şuan 1.144 bın lot malı gözüküyor son bır yıllık takasta benım gorduğum..
bu malı bitirmek isterse bu iş burada bitmez.. Bu haftanın neredeyse tamamında ziraat mal sattı..
Keşke genel takasları atabilecek bırı olsa..
Ben yarınkı duruma göre kararımı vereceğim..
Herkes iyi düşünsün..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
aklimda deli sorulat var simdi. mal bosaltacak olsa bunu burut takasta yapmaz. satislarin birazini karsilayip asagi inmesine izin veriyor. alicilari inceledigimde aslinsa hisse el degisitiryor bana gore .. sanirim insanalrin bezme noktasina kadar buna devam edecekler belki yarin belki sonra
bisey olmaz bana hava hoş..
taban taban giden hissede mal dağıtması zordur , nasıl olsa bı yerden dönecek , ben bugün alım yapmadim ,alım yapacaksam da portfoydeki fener hisse sayisi/10 kadar alırım , belli bı disiplinde olduktan sonra kaybetmek zor..
ben yaklaşık 1 yıl olacak hissede para kaybetmedim , daha doğrusu ne hisse ne emtia ne de dövizde..
biraz surunecek kağıt önemli değil benim açımdan , yüklü alanlar varsa onlar düşünsün..
ytd
ayın 24 üne kadar alım yapmayacağım mesela şu anki planima göre , haaa eldeki hisselerden biri uçar gider onun karı kadar alırım , sportiflere ana para harcanmaz..ytd
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Ben bugün öyle bir taban yedim ki size anlatamam....Hadi GS da düşşse tamam ama GS taş gibi durdu....!!!!
10 bin lot 30.30 maiyetli FB hisselerimde bugün taban yedim....Yarın için tabana satışlarımı koydum.İpimde değil.İster taban fiyattan gitsin....!!!.....Son zamanlarda böylesine gücüme giden bir hareket olmadı....Zoruma giden kaybedeceğim 30-40 bin tl değil.Ben zaten FB sayesinde spor hisselerinde 1 ayda yaklaşık 1 milyon tl kazandım.Ama bugünkü rezillik çok güzüme gitti.Yahu ben FB de 30.30 aldığımda GS 3.72 de idi....GS 3.77 kapattı günü....Bu saatten sonra FENER hissesinde işlemler yapmak beni bozar.GS hissesinin dibi belli en azından ama bu FB nin nereden döneceğini artık kestiremiyorum...!!!
Ulan nasıl rezillik küfrediyorsun hareketine ama satamıyorsun.Çünkü öğleden sonra almışım ve elimde kalmış....!!!
Been bu parayı bir hisse alıp 3-5 ay bekleyip parayı 10 a ,20 ye 50 ye katlayanlardan değilim ....Ben hissselerde aktif SAVAŞAN birisiyim....!!!
Mesela dün 17.5 milyon tllik işlem hacmi yapmışım.Bugün 8 milyon hacimde kalmışım....!!!
Dün ve bugün eggükonya-karton-fmizp-cmbtn da ne işlemler yaptım aklınız durur....!!!!
Artık tatardemir ölmüştür......Yaşasın HATİP AĞA.....!!!
Yaşasın BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON 3...........!!!!![]()
Ben de 29.16 dan sattım halbuki sabah kâr ile ha da maliyet ile satabilirdim inat ettim halbuki ben çok yakın stoploss ile trade ederimSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıkıldığı zaman altından kalkabileceğin hayaller kur. İnsanların seni yarı yolda bırakma ihtimalini unutma.'
Yer İmleri