Benim takıldığım şey, bu haberi (muhtemelen) önceden bilmelerine rağmen son günlerde bonkörce mal vermeye devam ettiler ?!...
Benim takıldığım şey, bu haberi (muhtemelen) önceden bilmelerine rağmen son günlerde bonkörce mal vermeye devam ettiler ?!...
limon gibi sıktılar, el bombası gibi patlattılar..20.68 21.10 aralığı önemli... kul yutmaz kılını kıpırdatmadı..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Tahtada, Şirketle direkt ilgisi olmayan bir gelişme ile bu hareketler yaşanıyorsa Ilgın'dan gelecek haberlerde neler olur kestiremiyorum...![]()
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Kömürden hidrojen üretiliyormuş !!! Şaşırdımmmm![]()
17-18 aralığından topladıkları malları 20 liranın üzerinden küçük yatırımcılara satıp çıkıyor spek ve adamları...
"......Ciner Grubu'nun Sisecam Chemicals Resources LLC ("SCR") şirketindeki %40 oranındaki ve Pacific Soda LLC şirketindeki %40 oranındaki ortaklık paylarının iş geliştirme bedeli dahil toplam 285 Milyon 389 Bin ABD Doları bedel karşılığında devralınmasına yönelik müzakere süreci tamamlanarak 26.12.2024 tarihinde anlaşma sağlanmıştır......."
26.12.2024, bu tarihi de not edelim mi ???
Yer İmleri