Sayfa 365/1000 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Bahçeli : Ya beka diyeceğiz, ya belaya boyun eğeceğiz.

Bahçeli : Zillet ittifakı kaosdur, komplodur .

Bahçeli : 8 gün sonra sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. Milli bekamızın teyidini ve tescilini yapacağız

Bahçeli : Bahçeli: 31 Mart terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak olan en kritik seçimdir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Devlet Bahçeli: Tehdit açıktır, karşımızdaki seçenek bellidir. Ya Türk Milleti bir ve beraber tutulacak ya da bölünüp parçalanacaktır

Yanı Cumhur ittifakına oy vermeyenlere nediyor sayın Bahçeli ?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bahçeli: 31 Mart yalanla doğru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçim olacaktır.

Bahçeli:"Ankara'yı ele geçiremeyeceksiniz. Ankara'nın hızını kesemeyeceksiniz."

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bahçeli:"Ankara'yı ele geçiremeyeceksiniz. Ankara'nın hızını kesemeyeceksiniz."
    Ankarayi bilmem de senin bu donme hızına, biz ayak uyduramıyoruz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Erdoğan: "31 Mart, sandıklarda hesaplaşma değil, geleceğimizi tayin etme yeri haline dönüşecektir."

ABD Başkanı Trump, İsrail'in Golan Tepeleri'ndeki egemenliğini tanıyan belgeyi önümüzdeki hafta imzalayacak. / Son dakika

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Trump, İsrail'in Golan Tepeleri'ndeki egemenliğini tanıyan belgeyi önümüzdeki hafta imzalayacak. / Son dakika
    Ahanda Gazzeden sonra, Golan tepeleri yolu gözüktü bize!

Once Samda Emevi camiinde namaz, arkasindan ver elini Golan tepeleri, hazir gitmişkene Kudüsü kurtarip, Gazze uzerinden doneriz!

Umarim sıralamada hata yapmamisimdir, Coğrafya bilgim bu kadar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 365/1000 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •