Sayfa 365/996 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7968 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI IV ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. Dostlar bu acc fonunu alalı 3 gün oldu her gün eksi yazdı, borsa düşerken de eksi getirdiler çıkarken de bu fonun artı yapması için koşullar nasıl olmalı ki bugün yine 0.61 artıda hisseleri ama yine eksi getirecek gibi geliyor bana.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Dostlar bu acc fonunu alalı 3 gün oldu her gün eksi yazdı, borsa düşerken de eksi getirdiler çıkarken de bu fonun artı yapması için koşullar nasıl olmalı ki bugün yine 0.61 artıda hisseleri ama yine eksi getirecek gibi geliyor .
    Aynen bu tcd fonu da kapanış böyle olursa bugün de +0.25 bahşeder mi acaba muamma, bu iki fon kan kardeşi olacak bu gidişle

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Dostlar bu acc fonunu alalı 3 gün oldu her gün eksi yazdı, borsa düşerken de eksi getirdiler çıkarken de bu fonun artı yapması için koşullar nasıl olmalı ki bugün yine 0.61 artıda hisseleri ama yine eksi getirecek gibi geliyor bana.

ACC fonun en sevdiği durum sabah pozitif açılış akşam negatif kapanış olması, tabi bu durumda da artı olacağı kesin değil ama genelde böyle oluyor. Ben de ACC 26 Aralık'tan beri var getirisi %9 a yakın elimde tutmaya devam edeceğim. Düşüşlerde en azinda daha defansif.

Pek israr etmeye gerek yok. Ben iki hafta önce kademeli sattım tcd yi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    Dostlar bu acc fonunu alalı 3 gün oldu her gün eksi yazdı, borsa düşerken de eksi getirdiler çıkarken de bu fonun artı yapması için koşullar nasıl olmalı ki bugün yine 0.61 artıda hisseleri ama yine eksi getirecek gibi geliyor bana.

ACC genelde türev kısmında short pozisyonunda oluyor ve bu türev kısmı tüm hisse getirisini veya götürüsünü değiştirebilecek büyüklükte açılıyor diye tahmin ediyorum. Fonun pozitif getirebilmesi için hisselerinin performansının endeks performansının üzerinde olması lazım

6.  Alıntı Originally Posted by mogola Yazıyı Oku
    DBH eurobond döviz Fonu1,46 yapmış birisi bakabilir mi neden artı yapmış
    O fona dün satış verdim. Bir aydan fazla tuttum. Güzel getirisi vardı. Son düşüşleri çok kötü oldu. Bir ayda verdiğinin yarıdan fazlasını geri aldı. Yükselme ve düşme nedenlerini tam olarak bilemiyoruz. yani dolar kuru yükselirse değer kazanıyor. Tahvil faizleri ve cds yükselirse değer kaybediyor şeklinde bilgilerimiz var. Tahminim bu aşamadan sonra eurobond faizlerinde düşüş değil yükseliş olur. Bu da fonu olumsuz etkiliyebilir diyorum. Etkiler demiyorum. Çünkü net bilmiyorum. Bunun yanında altın fonlarına da temkinli yaklaşılmasını tavsiye ediyorum. Çünkü aldım ve sattım. Onların da götürüsü çok pis. Ha hisse fonları da aynı ama en azından neden çıktğını düştüğünü biliyoruz. ACC fonu hariç. Tavsiyem dikkatli olmanız.

7.  Alıntı Originally Posted by ontix Yazıyı Oku
    Fonlara yıllık bakmak lazım. Anlık performans önemsiz.
    Hoş geldiniz. Yenisiniz herhalde. Düşüşlerde adamın portföyünden her gün 5-10 bin gideken buna nasıl yıllık bakabilir. Genelde öyle söylenir ama uygulamak yürek işidir. Her babayiğidin harcı değildir. Bol kazançlar

8. Acc için cevap veren dostlara teşekkürler, aes petrol fonu +1.40 getirmiş devamı gelir umarım.

Sayfa 365/996 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •