Sayfa 366/1002 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IX

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Stres atacak, bir tane bile trol gelmezmi yahu şu başlığa?
    av mevsimi dışında avalrsan olacağı budur. soyunu kuruttun trollerin
    üreyemiyorlarda artık
    çiftleşme mevsimi dokunma dedim kaç kere
    eskiden köşede bucakta kalmış iki troll çiftleşir bi tane peydahlarlardı artık oda kalmadı senin yüzünden
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by HMZ STBYK Yazıyı Oku
    istanbulun il başkanı ne o öyle , replika gibi ...
    neyini anlamadın ?
    samurayların pirinç tarlalarındaki çay seremonilerinde, çay kaselerinin içine dalıp, suikast için vakit kollayan hain ninjalardık.
    hamza sütbıyık; rasyonel akla atılan imza.

3. Şişme trol alalım foruma... Bazı abiler rahat eder...

4.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bir an için olayın tersini düşündüm. Adam silahlı olsa bu sefer kadir yaralanacak veya ölecekti.

Açıkçası hiç birimiz olayları okuyup müdahale edecek kadar deneyime veya bilgiye sahip değiliz. Bu nedenle bu konu oldukça tartışmaya açık.

Bana kalırsa sorun toplumdaki iletişim problemi. Bu toplumda şiddete yol açıyor.

Bu konuya toptan eğilmek yerine konu kadına şiddet, doktora şiddet gibi alt başlıklarda inceleniyor. Oysaki araç kaputunda zıplanılan bir ülkede sorun genel anlamda şiddettir.
    Bunun alt nedenlerine inilip incelenmesi gerekir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Nedeni çok basit bence,evden başlayarak genel anlamda ve her yaşta duyguların metezori baskılanması;sen sus,büyükler konuşurken karışma ile başlar,büyüdükçe;yaptığın dışkı dereye ulaşmadı konuşma ile devam eder,ısrarla kendini ifade etmeye devam edersen hayın sıfatı yakınlarda bir yerdedir...

Bir video izlemiştim,Hollanda da bahçeli evi olan bir kadın çocukları istedi diye sadece kendisi ve çocuklarıyla evine harika bir havuz yaptı,eşi bu süreçte sadece video çekti ve bira içti,kadın mini kepçe kiraladı,gözetiminde 14 yaşındaki oğlunun kullanımına izin verdi..burada dikkat çekmek istediğim,kadının kendisindeki öz güven ve bunu çocuklarına da aşılaması,sonucunda kendini ifade edebilen öz güvenli insanların oluşturduğu gelişmiş bir toplum çıkıyor ortaya.

Bizde ise evde başlayan baskılama ne olduğun ve yeteneklerinden bağımsız olarak her yaşta ve her katmanda gözle görülmeyen bir kast sistemi olarak karşına çıkıyor,o konuda sadece o mevkide olanın konuşmasına izin veriliyor buna birde son yıllarda ülkemizin içinde olduğu ''ileri demokrasi hamlesini de''eklersek,konuşamayan,kendini ifade edemeyen insanlar topluluğu olarak ilk kıvılcım anında,trafikte,yolda,evde potansiyel bir cinnet vakası oluyoruz..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Şişme trol alalım foruma... Bazı abiler rahat eder...
    reha gayayı bilmem beni kesmez kanlı canlı troll lazım
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Bizde ise evde başlayan baskılama ne olduğun ve yeteneklerinden bağımsız olarak her yaşta ve her katmanda gözle görülmeyen bir kast sistemi olarak karşına çıkıyor,o konuda sadece o mevkide olanın konuşmasına izin veriliyor buna birde son yıllarda ülkemizin içinde olduğu ''ileri demokrasi hamlesini de''eklersek,konuşamayan,kendini ifade edemeyen insanlar topluluğu olarak ilk kıvılcım anında,trafikte,yolda,evde potansiyel bir cinnet vakası oluyoruz..
    Sevgili Watcher,

Dikkat ettin mi bilmem, belgesel kanalinda yayinlanan maymunlarin hayatinde benzer ozellikler var.

Aralarinda kastlar var, buyukler once yiyor, lider tum disilerin sahibi, dusuk seviyeden dogan bir bebek maymuna, baskiyla seviyesi ogretiliyor, oysaki o cocuklugun verdigi coskuyla tum kurallari cigniyor. Yavru yuzlerce defa sok yasiyor.

Simdi bakiyorum, trafikte dalasanlara, sen benim kim oldugumu biliyormusun diyor ( yani yandas kasti yuksek, ya da polis amcasi var).

Hayvan herif diyor.

Pek de haksiz sayilmaz.

7. Cok uzun sure yurt disinda yasayinca, ister istemez gozlemliyor insan.

Bu trafik kazalari dunyanin her yerinde oluyor, mesela Italya'da, karsilikli gecip birbirlerine demedik laf birakmiyorlar ama kimse bicaga ya da levye'ye sarilmiyor.

Burada, en ufak bir seye kizsa, kesin oldurecek.

Daha azi kesmiyor.

8. Bunca yil yasadim, Avustralya'sindan, Ingiltere'sine, Kanada'sindan S.Arabistan'ina, hic bir yerde korkmadim, korktugum tek bir ulke oldu, o da kendi vatanim malesef.

Acidir.

Kimse soylemez.

Sayfa 366/1002 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •