Sayfa 366/892 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Haftalık 245 günlük 218 olalim

2.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Haftalık 245 günlük 218 olalim
    hadi bakalım umarım ki senin dediğin olur...260 larda sen de rahatla diğer yatırımcı arkadaşların da rahatlasın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

günaydın iyi haftalar bol kazançlar..

güne iyi başladık ama halk bankof endeksle verdiler malı..

bu info dan da tiksinti geldi artı satsa da ne varsa gitse artık.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

4. Teknik işini öğrendim (mi acaba) diyerekten 300'den dönüş yolunda 265'te atlamıştım trene - ki henüz çözmediğimi anlamış bulundum o yüzden GESAN'a teşekkür borcum var; bir ara 90 bin liraya kadar çıkan zararıyla güzel bir ders satın almış oldum (dersimizin adı: tahtacının niyeti > tüm teknik indikatörler)... Neyse ki şirket gerçekten çok güzel şirket, sektör çok güzel sektör, zaman da tam bunların zamanı... Üçü bir araya geldiğinde zarar denen şey tamamen fiktif (panik yapıp satmadıkça) ve çok konjonktürel bir kavram haline geliyor...

Şirkete güvenim tam ama şu iki-üç gündür yaptığı 5 + 5 + 5 hareketler yerine daha yatay bir açıyla günde +/- 1 haftada +1,5 falan gitse çok daha memnun olacağım; bu rollercoaster hareketleri yeşilken de en az kırmızıyken olduğu kadar hoşuma gitmiyor...

%7 yapıp +3 e düşmesi olayını bende sevmiyorum.

bankoff 10 numara trade yapıyor aşağıdan aldıklarını yine veriyor..

bugün bakalım perşembe aldığı hisseler henuz virman geçmemiş.. hepsini bugün de satacak hali yoktur herhalde..

global alımları deutsche banka gitmiş 21795 lot..

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    %7 yapıp +3 e düşmesi olayını bende sevmiyorum.

bankoff 10 numara trade yapıyor aşağıdan aldıklarını yine veriyor..

bugün bakalım perşembe aldığı hisseler henuz virman geçmemiş.. hepsini bugün de satacak hali yoktur herhalde..

global alımları deutsche banka gitmiş 21795 lot..
    virman gitmemiş bankofun 13 ocaktan beri aldıklarını bugun vermez dedik veriyor.. virman niye gitmediği belli..

101 bin lot satışta..

yok mu bir para babası alsın yurutsun tahtayı.. 13 unden beri yaptığı işlemlerde 5milyon karda bankof

7. düşen direncimiz 217 lerden geçiyor....bu gün o civarlara kadar çıkıp ardından gevşedik..umuyorum ki güç topladıktan sonra tekrardan oraya yönelip orayı geçelim..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    virman gitmemiş bankofun 13 ocaktan beri aldıklarını bugun vermez dedik veriyor.. virman niye gitmediği belli..

101 bin lot satışta..

yok mu bir para babası alsın yurutsun tahtayı.. 13 unden beri yaptığı işlemlerde 5milyon karda bankof
    şu robotları yasaklamaları lazım..bence tüm ky ların cimerden bu şikayeti yapmaları lazım...yerli yatırımcılar ile robot kollanan by ve yabancılar eşit şartlarda rekabet etmiyorlar...ky nın elini kolunu bağlıyorlar onlara ise her türlü imkanı sağlıyorlar...madem borsada yabancıların da oranı %65 lerden %30 lara düşmüş ve ciddi bir etkileri kalmamış iken spk nın bu kararı alması lazım...

Sayfa 366/892 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •