Sayfa 368/998 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku

Bul beni cia.

yapma bu beyin göçünü... ülkeni düşün

sen bize lazımsın.

2.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Büyük ihtimalle daha güvenilir buldukları için eski teknolojik ürünlere odaklanmışlar ama adamlarda nasıl bir teknoloji varsa hepsini patlatmış
    Teee 1998 yılında bankaların(Aklınıza gelen bütün özel büyük bankalar) alarm sistemlerini yapan bir şirkette çalışıyordum...
    Tüm elektronik malzeme, sensör vb. made in Israel idi...

Adamlar açısından bakarsan büyük iş...
    ByLock kullanan bütün telefonları tek seferde, hem de konuşma esnasında patlattığını düşün...
    Kendi açılarından büyük iş yapmış herifler. Şapka çıkarmak lazım.

Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Teee 1998 yılında bankaların(Aklınıza gelen bütün özel büyük bankalar) alarm sistemlerini yapan bir şirkette çalışıyordum...
    Tüm elektronik malzeme, sensör vb. made in Israel idi...

Adamlar açısından bakarsan büyük iş...
    ByLock kullanan bütün telefonları tek seferde, hem de konuşma esnasında patlattığını düşün...
    Kendi açılarından büyük iş yapmış herifler. Şapka çıkarmak lazım.
    son sevkiyatta üyelere verilenler patlamış.

içine düzeneği de israil yerleştirmiştir. kendi eliyle de bir şekilde teslim etmiştir.
    audentes Fortuna iuvat

4.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    son sevkiyatta üyelere verilenler patlamış.

içine düzeneği de israil yerleştirmiştir. kendi eliyle de bir şekilde teslim etmiştir.
    Bu adamlar tıklamaya, açmaya bile gerek kalmadan yüklenebilen Pegasus'un da yaratıcısı.
    Muhtemeldir ki bedava antivirüsler vb. arasında bu heriflerin yazılımları da var.
    ABD ile yarışırlar belki de paranoya nedeni ile öndedirler bunlar.

Bu adamlar tıklamaya, açmaya bile gerek kalmadan yüklenebilen Pegasus'un da yaratıcısı.
    Muhtemeldir ki bedava antivirüsler vb. arasında bu heriflerin yazılımları da var.
    ABD ile yarışırlar belki de paranoya nedeni ile öndedirler bunlar.
    şimdi yahudi denince insanların aklına ağlama duvarındaki ağzı salyalı deliler geliyor. bunlar çok küçük bir kısım. çok da sorunlu insanlar.

ispanyol ingiliz sefaradlar ve doğu avrupa aşkenazileri çok daha donanımlı ve başarılı insanlar. israili bunlar kurdu. kurucusu ben gurion istanbul üniversitesi hukuk fakültesi mezunu.

bunlar da çoğunluk.

yetmedi abd'yi yönlendirecek lobiler, şirketler, dev şehirler kurdular.

tr'de herkesin bildiği ama herkesin anlayamadığı vecize "hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir"

araplar bin yıl daha cırmalasa israili yenemez.
    audentes Fortuna iuvat

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    şimdi yahudi denince insanların aklına ağlama duvarındaki ağzı salyalı deliler geliyor. bunlar çok küçük bir kısım. çok da sorunlu insanlar.

ispanyol ingiliz sefaradlar ve doğu avrupa aşkenazileri çok daha donanımlı ve başarılı insanlar. israili bunlar kurdu. kurucusu ben gurion istanbul üniversitesi hukuk fakültesi mezunu.

bunlar da çoğunluk.

yetmedi abd'yi yönlendirecek lobiler, şirketler, dev şehirler kurdular.

tr'de herkesin bildiği ama herkesin anlayamadığı vecize "hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir"

araplar bin yıl daha cırmalasa israili yenemez.
    Çok haklısınız.
    Aşkenazilerin bizdeki kolu Eskenazi diye geçer...

Bizimkilere sorsan güzelleme gibi gelir:
    Lakin bunca zulme uğrayıp, topraksız-vatansız...
    Kendi çıkarları için, inanılmaz derece örgütlü ve bilinçli bir toplum.

Bu vesile ile:
    "Gracias a la vida", "Teşekkürler hayat bahşettiklerin için" temalı şarkıyı, ciğer sökecek biçimde söyleyen, babası Manisa'lı Prof., levanten ablamız Yasmin LEVY'yi bir kez daha saygıyla anıyorum

Yasmin Levy - Gracias a la vida - YouTube

Çok haklısınız.
    Aşkenazilerin bizdeki kolu Eskenazi diye geçer...

Bizimkilere sorsan güzelleme gibi gelir:
    Lakin bunca zulme uğrayıp, topraksız-vatansız...
    Kendi çıkarları için, inanılmaz derece örgütlü ve bilinçli bir toplum.

Bu vesile ile:
    "Gracias a la vida", "Teşekkürler hayat bahşettiklerin için" temalı şarkıyı, ciğer sökecek biçimde söyleyen, babası Manisa'lı Prof., levanten ablamız Yasmin LEVY'yi bir kez daha saygıyla anıyorum

Yasmin Levy - Gracias a la vida - YouTube
    aslında yahudiler osmanlı imparatorluğu ve türkiye cumhuriyetinde en az sorun çıkaran, işlerinde güçlerinde azınlıklar olmuşlardır.

550 yıl önceki ispanyadan göçü hep anmışlardır. mesela selanik türkler ve yahudiler sayesinde selanik olmuştur.

diyecek bir şey yok. bilime inanan kazanır. kafasının dikine giden eşşekler kaybeder.

neyse bir takım gevezelikler oldu. arada oluyi

bu sayfayı sağlam boğalar geliy minvalinde açtım ama anca ufukta gözüktüler.

kısmet.
    audentes Fortuna iuvat

8. https://www.hisse.net/topluluk/showt...18#post6892318

Üstat Bozkurt reis gene süper ötesi
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 368/998 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418468868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz