Sayfa 37/998 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 289 - 296 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Borsada para kazanmak uzaya asansör yapmaktan zor herhalde yeni yatırımcılar ne yapıyorlar acaba.

2.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Borsada para kazanmak uzaya asansör yapmakt buan zor herhalde yeni yatırımcılar ne yapıyorlar acaba.
    Borsaya girenlere bedava mendil dağıtmak lazım kolilerce her gün ağlıyorlar. Bir çok kağıt TL bazlı 2022-2023 fiyatlarında. Yeni halka arzlar bile ertesi gün dip oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Borsada para kazanmak uzaya asansör yapmaktan zor herhalde yeni yatırımcılar ne yapıyorlar acaba.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Borsaya girenlere bedava mendil dağıtmak lazım kolilerce her gün ağlıyorlar. Bir çok kağıt TL bazlı 2022-2023 fiyatlarında. Yeni halka arzlar bile ertesi gün dip oluyor.
    https://x.com/EconomistAdam/status/1...9NS3HyyCw&s=08

borsa da yeni yatırımcının durumu, eskide aynı gerçi

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://x.com/EconomistAdam/status/1...9NS3HyyCw&s=08

borsa da yeni yatırımcının durumu, eskide aynı gerçi
    Ben başka türlü hayal etmiştim.
    [emoji3]

24+25-26-27 borsa mortingen[emoji23]

6. Nereye dönersen dön kestane gara oğlanlar tarafından kabak gibi. Her türlü tecavüz ediyorlar. Benim çocukluğumda borsa dedin mi herkes batak anlardır. Her hâlde bu dönemde öyle anılacak. Öyle kağıtlar var ki torunu bile göremez bir daha o fiyatları.

7. Koyun besleyenlere tavuk gibi kene yiyen kanatlı besleme şartı getirilse iyi olur. Onlar keneyi yer. Soğanın bazı dengelerini yerine getirmek lazım.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Walla Bu Millete Böyle İktidar lazımmış....

Adam Lise mezunu özel sektöre göre kebap yapan bu tip Memuruna min 1500 USD Maaş ; Yerli Yabancı farketmez Dövize %40 faiz , verebilmek için geldi Ekonominin Kalbi Borsayı haraca bağlamaya çalışıyor...
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Nereye dönersen dön kestane gara oğlanlar tarafından kabak gibi. Her türlü tecavüz ediyorlar. Benim çocukluğumda borsa dedin mi herkes batak anlardır. Her hâlde bu dönemde öyle anılacak. Öyle kağıtlar var ki torunu bile göremez bir daha o fiyatları.
    Basit 4 işlem bile bilmeyen Meuruna 1500 -2000 USD Maaş verebilmek için bzim ekmek teknesinin a.q...lar...

Neyse böyle halka böyle adam lazım a.q...

Sayfa 37/998 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •