Sayfa 370/1006 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,953 - 2,960 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Türkiye kayıtdışı para ile beslenir. Rahmetli Bülent Ecevit söylemişti. Bunu daha öncede yazdım. Ayrıca Türkiye önemli bir ülke asla batmaz ama yüzde 80 sürünür. Toplumsal ahlak çökünce böyle oluyor 1980 den sonra böyle oldu.
    Yabancı yatırımcı varken viop ta kademelerde 30-150 kontrat olurdu. Varlık fonu şimdi kademeleri 300-1500 kontrat ile dolduruyor:-) maksat düşük lot ile yapılan işlemleri tespit etmek, para fışkırdığından değil yani :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    tabi ki batırmazlar,
    kendini ekonomik kıskaça sokmuş
    basiretsiz bir yönetimle yönetilen.
    dünyanın en yüksek faizleriyle borç verilen bir ülke.
    hiç altın yumurtlayan tavuk kesilir mi ?

süründürürler sömürürler ama öldürmezler.
    Yillardir tek guvencem bu, bunu dusunerek, bunu kendime hatirlatarak rahatliyorum...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Dudu senin zaman geliyor yakinda merak etme.grapth cam gibi goruyorum.son dususteyiz.[emoji250]5.galgadayiz.dipyeyiz
    Hedef 8Cent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Rüşvet mi daha iyi ahlaksızlık mı...

Evime ve işyerime yakın olan iki eczaneden de ilaç almıyorum.

Neden mi?

Doktorun yazdığı (ki çoğu kez ben adını söylüyorum) ilaçları etken maddesi aynı diye eşdeğerli olan fason, adı duyulmamış ilaçlarla değiştiriyorlar.

Örneğin herkes bilir ki Agumentin antibiyotiği gerek üreten firma gerekse etkisi olarak herkesçe bilinir. Doktor, onu yazsa da bu eczaneler asla aynını vermezler. Size de doktor şunu yazmış, bende yok demezler. Aksine doktorun yazdığını talep ettiğinizde ben yasal olarak eşdeğerini veriyorum, doktorunkini vermek zorunda değilim diye bir de size fırça çekerler. Verdikleri antibiyotik hiçbir iyileştirici yanı olmadığını bizzat ben deneyimlemiştim.

Şimdi bu kazanç helal mi, ahlaki midir?

Hem ağrın, iltihabın devam ediyor, hem acı çekiyorsun. Yani doktora gidip şifa bulamıyorsun.

O eczaneler de şu fason markaların verdikleri promasyonları cebe indiriyorlar. 10 adet satarsan 1-2 adet bedava veriyorlarmış. Günde kaç adet sattıklarını ve aydaki cirolarını hesaplarsan elbette servette artış olur.

Bir zamanlar da doktorlar şu ilacı yazarsan adamlara kredi kartı vermiyorlar mıydı, bedava tatil teklif etmiyorlar mıydı. Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
    Yazdiginiz her sey dogru..

Hatta isi oyle bi azitmislardi ki doktorlarin .ezevenkliklerini bile yapiyorlardi bi ara...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Dudu ağabey Datça’da tatil nasıl geçiyor.!!
    Tintin fish bulabildin mi?
    Helal olsun sana.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. Melketten herşeyi ayarı o kadar kaçtı ki..
    Kavramlar o kadar manasızlaştıki..

Şu haber de bile gayet normal güzel bir kadın yapacak tabi diyenleri okudum..

Oturdukları ev 1.5 2 milyon..Min 2 araba..300 400K dan..Evin her üyesinde 5K+ telefonlar..Bankarda 500k 1M arası cash ...yazlık..
    Aylık gelir 20 30K..
    Bunlar olacak tabi..Bunlar ihtiyaççç abiii..
    He bunun üstü zenginlik..

Fakirlik nedir o bile nedir unutulmuş artık..

Babam 1933 doğumlu idi..
    Halan eve gelir botu nu çıkarır ben giyer öyle giderdim okula diye anlatırdı..

Fakirlik budur..

Milletin paradan maldan mülkden artık şirazesi kaçmış durumda..
    Benim gözlemim budur..

Maserati nin eksozundan para fışşşkırıyor.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yazdiginiz her sey dogru..

Hatta isi oyle bi azitmislardi ki doktorlarin .ezevenkliklerini bile yapiyorlardi bi ara...

Syg,
    O dediğinizi tıbbi mümessiller aracılığla yapıyorlar
    eczacılarla değil
    istisna temiz doktor abiler kusura bakmasınlar
    ama öyle.

Sayfa 370/1006 İlkİlk ... 270320360368369370371372380420470870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz