Sayfa 372/1252 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon
Arama sonucu : 10014 madde; 2,969 - 2,976 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Hocam, tamam artık vurma öldük
    Aaa ahme bayılır maytap geçmeye tl mevduatcisiyla..iki tane dolar başlığı var bir tane bile yazısı yoktur.bu aralar rahip bronson sayesinde pirzola yiyor hep biz de barbunyaya talim ))...hiç duydunuzmu ağzından pahalılık lafı..)

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    faiz artmasın 10 yıllık tahvil 20 ye dayanmış 10 yıl boyunca yüzde 20 garanti gelir ! faiz artmasın bencede
    Sayın bahri, 7 aydaki durduk yerde duran beş krş faiz almayan Dolar 10 yıllık DİBS in yıllık getirisinin iki katı getirdi allah bu DİBS ni yakın zamanda %12 faizle alanlara akıl fikir ihsan etsin.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Aaa ahme bayılır maytap geçmeye tl mevduatcisiyla..iki tane dolar başlığı var bir tane bile yazısı yoktur.bu aralar rahip bronson sayesinde pirzola yiyor hep biz de barbunyaya talim ))...hiç duydunuzmu ağzından pahalılık lafı..)
    enflasyonumu indirmek için artık salkım domatesten rio domatese düştüm eski kaşardan yeni kaşara indim ama hala sizin enflasyon tahmininize ulaşamadım hala yüksek

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın bahri, 7 aydaki durduk yerde duran beş krş faiz almayan Dolar 10 yıllık DİBS in yıllık getirisinin iki katı getirdi allah bu DİBS ni yakın zamanda %12 faizle alanlara akıl fikir ihsan etsin.
    tamamen algı olayı 12 göze çok geliyordu bir zamanlar tıpkı doların 4 olmasının imkansız olduğunu düşündüğümüz günler gibi

5.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Bende de kredi karti yok buyuk eşyaları baskasinin kartindan boldurup sonra ona ödüyorum .oda puan kazanmis oluyor .
    Güzel yapıyorsun herkesin geri ödeme gücü farklıdır buna göre avantajı vardır kartın...ben eşya alacaksam 3_4 ay önceden iyice araştırıp parasını da bir kenara ayirdigim için rahat oluyor...ama dediğim gibi kişiden kişiye avantajı vardır elbet

6.  Alıntı Originally Posted by syesilyurt Yazıyı Oku
    Sürekli alakasız konularda sanki bu formun konusuymuş gibi , yanlış ve yönlendirilmiş yorum yapmayın lütfen.
    En başından beri bu tarz serzenişler yapılıyor ama bir türlü önü alınamadı(karşı olduğum anlaşılmasın)...bu başlık böyle...yoksa çok sıkıcı olur.

Çare -> http://www.hisse.net/topluluk/showth...35#post2477235

7.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    Yarın enflasyon roketler mi görüşleriniz nedir?
    Valla yarını bilmem de, eylülde işimiz yaş

8.  Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Dogrudur ..Ben iş hayatimdada kendi özel hayatimdada olduğu kadar nakit çalışan biriyim o bakımdan bana uygun degil...arkadaşın geçenlerde kredi kartını kopyaladilar 3500 TL çektiler ...birkac ay önce yeni cipli kimlik kartlarının sahtesini yapanları okudum internette...bunu yapabiliyorlarsa sanırım cipli kredi kartinida kopyalayabilirler belki kullananlar önlemini aliyordur sanırım kullanmadığım için bilgim olmayan konular ..iyi aksamlar
    burada detaylı bilgi var: https://www.fraudandchargeback.com/t...e-kartl-nedir/

çipli kart eğer yazılımında bir hata veya açık yoksa kopyalanamaz. manyetik kısmı kopyalanabilir. eğer bir banka çip özelliği kullanılmadan manyetik özelliğinin kullanılarak işlem yapılmasına izin veriyorsa o zaman risk vardır.
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 372/1252 İlkİlk ... 272322362370371372373374382422472872 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •