Sayfa 373/1001 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 2,977 - 2,984 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1.  Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    Nerde bizim MedwiG.

Haydar Baş Corona'dan ölmüş. Haberimiz olmadı.

Allah rahmet eylesin.
    https://twitter.com/krtkulturtv/stat...63510861303808

Mekanı cennet olsun.

İnsan ölmeye ölüyor da ne yaptığı ve ne söylediği kalıyor, ona göre rahmet okunuyor!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

Dsö sözcüsü: Bazı ülkelerde vaka sayısında hafif bir yavaşlama var, ancak britanya ve türkiye'de hala artış görülüyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dsö sözcüsü: Bazı ülkelerde vaka sayısında hafif bir yavaşlama var, ancak britanya ve türkiye'de hala artış görülüyor
    Eyvah eyvah 5.

çin devlet döviz idaresi sınır ötesi işletmler için kuralları gevşetti

çin devlet döviz idaresi: Gevşetilen kurallar denizaşırı temin edilen sermayenin şirketlerin yurt içi ödemelerinin fonlanmasında kullanımını kolaylaştıracak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TBB: Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Kovid-19 salgınıyla birlikte dijital ortamda artan finansal işlemler sonucu ortaya çıkan dolandırıcılık, kara para aklama, terörün finansmanı gibi risklere karşı gerekli adımların atılması yönünde çağrı yapmıştır

TBB: Bankalar nezdinde gerçekleştirecek işlemler normal akış süreci içerisinde devam edecek olup, herhangi bir kısıtlama ya da işlemlerin durdurulması söz konusu değildir

TBB: FATF’nin tavsiyesi kapsamında sadece gerçek kişi müşterilerin 1 milyon TL ve muadili döviz ve üzerindeki yurt dışına para transferlerinin MASAK Başkanlığı’na yapılmakta olan mutad bildirimleri bir gün öncesine çekilmiştir

ABD Dışişleri Bakanlığı, Kovid-19 salgını ortaya çıkmadan 2 yıl önce Çin/Vuhan’daki Wuhan Viroloji Enstitüsünün yarasalar üzerinde yürüttüğü çalışmalarda “güvenlik sorunları” olduğu konusunda uyarılarda bulunmuştu: Washington Post

CHP grup başkanvekili Engin Özkoç infaz düzenlemesini Anayasa Mahkemesine götüreceklerini açıkladı

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    THY: Tüm dış hat uçuşlarımız 20 Mayıs 2020 tarihine kadar durdurulmuştur
    10 Nisanda bilet satışını aç 14 Nisanda kapat, Artema mübarek!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 373/1001 İlkİlk ... 273323363371372373374375383423473873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •