https://twitter.com/krtkulturtv/stat...63510861303808
Mekanı cennet olsun.
İnsan ölmeye ölüyor da ne yaptığı ve ne söylediği kalıyor, ona göre rahmet okunuyor!
https://twitter.com/krtkulturtv/stat...63510861303808
Mekanı cennet olsun.
İnsan ölmeye ölüyor da ne yaptığı ve ne söylediği kalıyor, ona göre rahmet okunuyor!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Dsö sözcüsü: Bazı ülkelerde vaka sayısında hafif bir yavaşlama var, ancak britanya ve türkiye'de hala artış görülüyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
çin devlet döviz idaresi sınır ötesi işletmler için kuralları gevşetti
çin devlet döviz idaresi: Gevşetilen kurallar denizaşırı temin edilen sermayenin şirketlerin yurt içi ödemelerinin fonlanmasında kullanımını kolaylaştıracak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TBB: Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Kovid-19 salgınıyla birlikte dijital ortamda artan finansal işlemler sonucu ortaya çıkan dolandırıcılık, kara para aklama, terörün finansmanı gibi risklere karşı gerekli adımların atılması yönünde çağrı yapmıştır
TBB: Bankalar nezdinde gerçekleştirecek işlemler normal akış süreci içerisinde devam edecek olup, herhangi bir kısıtlama ya da işlemlerin durdurulması söz konusu değildir
TBB: FATF’nin tavsiyesi kapsamında sadece gerçek kişi müşterilerin 1 milyon TL ve muadili döviz ve üzerindeki yurt dışına para transferlerinin MASAK Başkanlığı’na yapılmakta olan mutad bildirimleri bir gün öncesine çekilmiştir
ABD Dışişleri Bakanlığı, Kovid-19 salgını ortaya çıkmadan 2 yıl önce Çin/Vuhan’daki Wuhan Viroloji Enstitüsünün yarasalar üzerinde yürüttüğü çalışmalarda “güvenlik sorunları” olduğu konusunda uyarılarda bulunmuştu: Washington Post
CHP grup başkanvekili Engin Özkoç infaz düzenlemesini Anayasa Mahkemesine götüreceklerini açıkladı
Yer İmleri