Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 375/434 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. İSPARK Müdürü Hüseyin Hacıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak tanımadığını açıkladı. Sedat Peker ve AKP Milletvekili Metin Külünk'ün adamı olarak bilinen İSPARK Müdürü Hüseyin Hacıoğlu Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığını reddettiğini söyledi.

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Bahçeli : CHP’nin ulaştığı seçim sonuçları abartılmamalıdır

Bahçeli : 31 Mart’da PKK , CHP ‘nin yanında durmadı mi ? Feto Zillet ittifakına yardım etmedi mi ?

Bahçeli : 2 gün önce CHP ‘nin destekçisi PKK 4 varan evladını şehit etmedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MHP/Devlet Bahçeli: TKP'den seçilen Tunceli Belediye Başkanının "Dersim" dayatmasını kabul edemeyiz. Ne yapalım seçildi diye komünist şarlatanlığa göz mü yumalım? Herkes kabul etse, teslim olsa MHP kabul etmez, Ülkücüler teslim olmaz.

MHP/Devlet Bahçeli: 15 Temmuz'da hainlerin lehine kadeh kaldıran şahsın Edirne'ye belediye başkanı olmasını sırf sandıktan çıktı diye ahlaken kabul edemeyiz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    İsmi: Hüseyin Hacıoğlu,Rize nüfusuna kayıtlı,otoparkta şef iken Metin Külünk vasıtasıyla Marina şefi yapılmış...Diğer bilgiler agır oldugu için yazmıyorum.
    https://twitter.com/M_SLK3/status/1119691450629926915

Memleketin Çivisi Çıkmış Arkadaş. Baştan aşağı yolsuzluk kokuyor.7.den 70.e aynı zihniyet mevkisine göre ülkeyi soyuyorlar.

MHP/ Devlet Bahçeli: 15 Temmuz'da hainlerin lehine kadeh kaldıran şahsın Edirne'ye belediye başkanı olmasını sırf sandıktan çıktı diye ahlaken kabul edemeyiz.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz : Aldığımız duyumlara göre YSK Pazartesi (yarın) görüşmeye başlayacak'

7. 10 Yaşındaki Çocuk Bile Bahçeli ile dalga geçiyor artık. Hiç bir sözünün hükmü yok.

MHP/ Devlet Bahçeli : İstanbul’da seçim tekrar edilmelidir bu bir beka meselesidir

Sayfa 375/434 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •