Sayfa 375/990 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,993 - 3,000 arası.

Konu: Viop XLVII

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ak yatırım eregliye kamyonu dayamış gene. Ulen tahta yürüsün gene sat. Acelen ne mk.
    EREGL borsanın kara deliği oldu resmen. Shortçuyu, longyuçu, spotçuyu yutuyor aylardır.

Keçiboynuzu gibi. Çiğniyon çiğniyon tadı yok..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kılıcdaroğlu uyardı borsada vatandaşa malını sattırdı borsa ralli yapıyor. Dinleseydik perişan olduyduk
    Hakkat yahu o is ne oldu? Spk başkanına pazartesiye kadar süre vermişti.
    Ben bu pazartesiyi kastetmedim dermiş

3.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    EREGL borsanın kara deliği oldu resmen. Shortçuyu, longyuçu, spotçuyu yutuyor aylardır.

Keçiboynuzu gibi. Çiğniyon çiğniyon tadı yok..

Aynen öyle valla. Keçiboynuzunun hic olmazsa dalgaya faydası var. Ereğli onu da öldürür

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Hakkat yahu o is ne oldu? Spk başkanına pazartesiye kadar süre vermişti.
    Ben bu pazartesiyi kastetmedim dermiş
    Herkes borsacı mı oldu noldu anlamadık, malı satan yada kaptıran uyarıyor olmalı,vatandaşa amme hizmeti
    Bende uyarayım akşam pazarı olabilü
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Hiç karakol basma duydunuz mu?
    Dağlıca gibi Katırlarla ağır silah taşıyıp.. 300
    teröristin 30 askeri şehit etmesi..

sihalar sayesinde bunlar artık mümkün değil.

neymiş devlet imkanı.. 1990 lardada her türlü imkan vardı.

Sihalar bence her vatandaşın kırmızı çizgisi olmalı..
    İyi, hoş bir insansınız.
    Fakat hiç objektif değilsiniz.
    Sanki bahsettiğiniz yıllarda hiç mücadele edilmemiş,
    Şimdiki iktidara Devlet teslim edildiği yılda terör sıfıra indirilmemiş gibi hava yaratıyorsunuz.
    Bayraktarlara saygı duyuyorum, başarılarının artarak devam etmesini istiyorum.

2016
    özerklik ilanlarının ardından; Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Muş ve Hakkari'deki hendek/barikat olaylarında şehit düşen 793 vatan evladını dualarla anıyoruz.

Adam bayraktarlara laf etmedi ki sadece özel sektör olarak diğer şirketlere de fırsat eşitliği sağlayacağını söyledi. Arada tarafgirlik yaparak kimseyi provake etmeyin. Yalan ve çarpıtma insana ( tartışmanın uzamaması için müslümana demiyorum) yakışmaz. Konuşmanın başını ve sonunu iyi dinleyin.

7. Bazıları için siyasi tercih A'dan Z'ye taraftarlıktır, ideolojiktir...

Bu bazıları takım tutar gibi parti tutarlar...

Kendilerinden olmayan ağzınla kuş tutsa da onlara yaranamaz...

Bazıları ise takım tutar gibi parti tutmaz, ölçer, biçer, ona göre tercihini belirler... Doğruya doğru demeyi de yanlışa yanlış demeyi de bilir...

Ama bu takım tutar gibi parti tutanlar yüzünden hangi taraf olursa olsun bu takım tutar gibi parti tutmayanlar da kimi zaman tercihlerini sorgular, tamam ölçüp biçip tercihimizi belirliyoruz da nihayetinde şu sorgulamayan, ölçüp biçmeden tek tip düşünenlerle aynı noktaya geliyoruz diye...

Netice olarak viop yapmayın, takım tutar gibi parti tutmayın...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by MAD MAX 2 Yazıyı Oku
    İyi, hoş bir insansınız.
    Fakat hiç objektif değilsiniz.
    Sanki bahsettiğiniz yıllarda hiç mücadele edilmemiş,
    Şimdiki iktidara Devlet teslim edildiği yılda terör sıfıra indirilmemiş gibi hava yaratıyorsunuz.
    Bayraktarlara saygı duyuyorum, başarılarının artarak devam etmesini istiyorum.

2016
    özerklik ilanlarının ardından; Diyarbakır, Mardin, Şırnak, Muş ve Hakkari'deki hendek/barikat olaylarında şehit düşen 793 vatan evladını dualarla anıyoruz.
    90 larda doğuda bir ilde kamu hizmetindeydim
    Her gün karakol basilirdi. 2008 e kadar bakın..

300 terörist ağır silahları katırla taşır.ve karakolu başardı.gunde 40 şehit..

dağlıca katliamına bakın.. bunlar mutlak bir zafiyetti.
    2009 da bile bu karakol baskınları vardır.2010 lara kadar terör bazen azalsada kitlesel baskın,katliam gücünü hep korudu.

Son yıllarda bir tane baskın gösteremezsiniz.yolda patlayıcı,askerin adamı çarşıda şehit edilmesi.. bunları onlemek mümkün değil ve şehit sayısı azdır.

ben çözüm süreci ve sonrasını kast etmiyorum
    o bir hatalı siyasi süreçti.

SIHALAR sayesinde kitlesel katliam yok..sınırdan geçerken bile tedirginler..

Yaşım müsait...o gecekondu gibi karakollarda şehit olan askerlerin sayısını bilirim.

Sayfa 375/990 İlkİlk ... 275325365373374375376377385425475875 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •