Sayfa 376/1000 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Şam baba iyiymiş, finans literatürüne kazandıralım.
    Merdiven gelirse güzel olur.
    [B]ÖST'de içeriklerine her zaman bakılmalı.
    [/B

Hocam bu TOT un portföy dağılımında %81 ÖST görünüyor. Detaylarına bakmadım. Ama bu oran risk açısından fazla değil mi?

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Evet üstadım tamamen fon yönetiminin öngörüsüne bağlı. Cumadan vermişti sinyalı fon zaten bir gün öncesinde %5.68 olan türev oranı %17.96'a çıkmıştı, Şu an %15.25 gözüküyor
    demek ki düşüş ihtimalini görüp paraşütü açmışlar ki düşerken bir kaza olmasın uçuş olacağında da kanatları zamanında açsalar dehşet bir fon olur, tcd'yi dahi solda bırakır ama sanırım bu düşünceme verilecek en iyi cevap ta: "öyle bir dünya yok", olur.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    [/B

Hocam bu TOT un portföy dağılımında %81 ÖST görünüyor. Detaylarına bakmadım. Ama bu oran risk açısından fazla değil mi?
    Evet risklidir fakat portföy dağılımına da bakınız.
    %2 üzeri kağıt çok az.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Zamanı iyi takdir edin diyorum yenilere[emoji1]
    Burayı okuyupta vay fonlara bak ne güzelmiş diyip hesapsız kitapsız ve helede ters günlerde bu riskli fonlara girmeye kalkmasınlar
    Şu dönemde ÖST fonları benim gözümde hisse fonları ile aynı risk grubunda
    Hatta hisse fonunda zararınız çıkabilir ama ÖST fonlarında o zarar kolay kolayda çıkmaz
    Merdivenden düşmemek lazım
    My finans tot denen fonun 5 yillik grafiginde keskin dusuş hic yok ben inceledim portfoyundeki tahvilleri eregli tupras qnb finansal kiralama vs vs adi sani duyulmamis firma tek tuk tabi hic bir seyin garantisi yok o ayri

5.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Benim portföyümün %25'i fon.
    Kalanı hisse (kısa ve uzun vadeli), altın, fx.
    Swing trader mı ne diyolar işte ondan.
    Kulağa da hoş geliyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Benim %80 zaten nkolay da, kalan %19 fonlarda, bir miktar da hisse var ama al sat için %1 kadar, aslında hisseye uzun vadeli yatırım hep aklımda ama bir türlü gireceğim yeri ve hisseleri belirleyemedim, hep aklımda kaldı.

6. kapanışta süpriz olmazsa tte akıyor bugun maşallah

7.  Alıntı Originally Posted by traderpanda Yazıyı Oku
    kapanışta süpriz olmazsa tte akıyor bugun maşallah
    Aynen akıyor
    ASELSAN da biraz eşlik etse rekora gider
    https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-XTKJS/

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Benim %80 zaten nkolay da, kalan %19 fonlarda, bir miktar da hisse var ama al sat için %1 kadar, aslında hisseye uzun vadeli yatırım hep aklımda ama bir türlü gireceğim yeri ve hisseleri belirleyemedim, hep aklımda kaldı.
    Endeksin 200 günlük EMA noktaları benim gibi köpek balıkları için biçilmiş kaftan.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 376/1000 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •