Sayfa 377/427 İlkİlk ... 277327367375376377378379387 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    Deniz yatırım bizi portföyüne eklemiş. Çok şaşırdım. Bilançoyu iyi bekliyorlar o halde. Hadi bakalım. Bu sefer şeytanın bacağını kırabilecekmiyiz.
    Güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçekleri birisi görür,

2.  Alıntı Originally Posted by Abrakadabra Yazıyı Oku
    Güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçekleri birisi görür,
    Haklı gibisisniz. Devamını temenni ediyorum.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Alıntı Originally Posted by fatihsrky Yazıyı Oku
    haklı gibisisniz. Devamını temenni ediyorum.
    selamlar

inşallah haklı çıkarsınız uzun süreli bir alkim yatırımcısı olarak hala istediğini tam olarak alamayan biriyim

oysa devreeye alınan yeni fabrika verim olarak tam yansımadı oyasa büyük potansiyeli cvar

4. bilanço nerde kaldı ya alka açıkladı alkim neyi bekliyor...koraların amiral gemisi artık alka olabilir mi...eskiden alka yı satmak istiyorlardı bakalım yeni dönemde neler olacak...

453 milyon net kar..
    Yazayım bari

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

6. 3 öeyrek toplamı 453 mil. kar etmiş, hayırlı olsun..yıl sonu 600 ufukta göründü....
    ytd

7. Anlaşılan kimsenin ilgisini çekmedi, zira sermayenin 3 katı kar etti, 43 tl de işlem görüyor,
    öte yandan sahol 13 kat kar açıkladı 36,7 tl de işlem görüyor...

spek bilançoyu beğenmeyip aşşağı basarsa yıllarımıza yazık olmuş olacak, 2023 yılında ALKA katkısı ile milyar kar devirme olasılığı oldukça yüksek, bu durumu bilen kuçukler hisse toplarlarsa tahta yapıcının mal kaptırma sıkıntısı oluşur.
    40 rakamlara sıkıştırıp iki ileri iki geri olasılığı da devreye girebilir.

ytd olamaz kişisel tahminlerimdir.

8. Bilançosu güzel bence. Borçluluk azalmış. Gelir tablosuna bakınca satışlardaki artış da fena değil ancak kâr rakamlarında ve dolayısıyla marjlarda çeyreklik bazda düşüş var. Satışlar neredeyse %20 artarken, kâr rakamlarında aşağı hareket mevcut. Nakit akışı da bir tık bozulmuş sanki. Genel çerçevede, tablolar kısa vadede olumsuz yorumlanmaya daha yakın gibi.

Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.

Sayfa 377/427 İlkİlk ... 277327367375376377378379387 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •