yeni bir mevzu değil. batı kampından ayrılmak diye de bir şey yok. zaten natodan istesen de ayrılamazsın.
dünyadaki müesses nizam öyle bir kişinin keyfine değişmez.
https://www.bbc.com/turkce/articles/ceqqdn6dwpdo 25 haziran haberi.
daha çok işbirliği vs kapsamında bir şeyler olacak. içeriği de net değil.
audentes Fortuna iuvat
turco bir süredir özellikle youtube de rastlıyorum ben brics haberlerine,...yabancılar ne demiş, ne düşünmüş alt yorumlarıda tek tek okurum, ben de olmaz görüyorum ama, oldu diyelim pek ala batı kampından ayrılmaktır,...
Shangay daha radikali, Brics biraz light i,...örnek verirsek Brics üyesi Güney Afrika müesses nizamın tam merkezindeki İsraili Lahey adalet divanına çok rahat bir şekilde vermiş, savaş suçlususun demiştir,..Türkiye ise yağmış gürlemiştir. Üstelik AB üyesi de değil Türkiye,..bir S-400 üzerinden yapılmadık bırakılmadı Türkiyeye, ABD tarafından kuşatılmış olduğu halde, ikinci İsrail Suriyenin Kuzeyinde ABD Türkiyenin üstüne tırlar dolusu geldiği halde Türkiye müesses nizam gereği bunu yapamamıştır,...
Türkiye bu haliyle sadece müessestir, nizamını da istemektedir ama 1960 tan beri alamamaktadır,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
Pala pala seni öperler işte.... şimdi bakalım ne yapacak....
Karaoğlan Ecevit zamanında,
Tansu Çiller başbakan, Deniz Baykal dişileri AB ye girdik diye havai fişekşler atılırken,
bu AB işinde hali hazırda aynı yerdeyiz üstelik bu kadar mülteci ve sığınmacı ile de daha da geri ye düştük,
artık mümkün değil diyebliriz,..
üstüne müesses gereği 7/24 milli güvenlik sorunumuz devam etmekte,
daha bugün DEM bize artık statü verilsin diyor haber bu şekil,..
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
endeks neyi kutluyor
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Pala yükünü hafifletmek için uğraşıyor.,.dikkat
Yer İmleri