Sayfa 380/1003 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: HALK Cafe - II

Evet ortaklar... bu da var. El yikamaktan veya dezenfektanlaran alerji.

Bir keresinde elim kizarip kabariyordu, davul gibi oluyordu nerdeyse. 2-3 gun gecmeyince doktora gitmistim.

Doktor: "Elini yikiyor musun ki?" diye sordugunda ben de saf saf hijyene onem verdigimi gostermek icin:

"Tabi ki, gunde bircok kere" demistim.

Gelen cevap: "Yikama!"

Belli bir sure sonra kimyasallar alerji yapiyor. Ozel icinde sabun olmayan sabun kullanmaya baslamistim da gecmisti.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    yapılan açıklamalarda çözüm olmadı. izliyoruz bakalım, grafik güzel anlatıyor.
    Piyasa onlari hic takmiyor. Daha once bankadan da ABD ile ilgili aciklamalar geliyordu. Ilk geldiginde %5 yapmisti, 2. sefer %2, sonra hic takmadi. O yuzden piyasa CB'inin banka ile yaptigi aciklamalari da takmiyor, ABD tarafindan duymak istiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Piyasa onlari hic takmiyor. Daha once bankadan da ABD ile ilgili aciklamalar geliyordu. Ilk geldiginde %5 yapmisti, 2. sefer %2, sonra hic takmadi. O yuzden piyasa CB'inin banka ile yaptigi aciklamalari da takmiyor, ABD tarafindan duymak istiyor.
    dünya karışık, borsalar mevcudu biraz fazla sattı bu yüzden geri alımlar normal, sadece şu var, bu geri alım günlerinde ikinci şansı nerede kullanacağız. Şuan herkes her şeyi satıyor, havlu kağıt, makarna ve DOLAR alıyor. Faiz indirimleri veya sıfır faizlere rağmen dolar alıyor. Bizim dikkat etmemiz gereken ikinci bir konuda doların 6,5 lira olmasında global etkenler var, bize özel değil. Peki bize özel bir durum ne zaman gercekleşir. Çok basit. Vergi gelirleri azalacak, ihracat azalacak, borc alacak döngüsü zarar görecek, işde o zaman bizdeki dolar hareketlenecek. Bunu evde durduğumuz her gün biraz daha yaklaştıracağız. Hükümetin iş hayatına dair vergi ertelemesinden öteye giden bir yaklaşımı olmadı. Keşke vergi ödeyecek duruma geri gelsek. Bunu borsalar hızlı anlıyor ama bende borsalardan 1-2 saniye sonra görebiliyorum. Hem borsada he ticarette olman nedeni ile. Saat 17:00 da yıldız çelikten son galveniz fiyatı aldım, 559 dolar. Müthiş rakam, 20 gün önce 660 dolardı, 101 dolarlık gerileme var, daha bu başlangıç. Özetle borsalara dikkat etmek lazım.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Katılıyorum 666 .Önceden bizim taraftan açıklamalar ters tepti zaten Amerika'da Trump karşıtı güç odakları bu açıklamaları Başkanın aleyhine kullandılar fayda değil zarar verdi şimdi 2 tarafta eğer varsa süreci gizli yürütüyorlar ki bence vardır tahminimce zira geçen yıllarda bizim taraftan yapılan açıklamalarda mutlaka gündem maddelerinin başında yer alıyordu.Açıklamalar bıçak gibi kesildi ama görüşmeler kesilmemişdir.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

5. Vix korku endeksi 16 Martta 57 lerden 78 i görmüştü.16 Marttan beri ilk kez bugün en düşük değeri 57 leri gördü, şu anda 61 lerde. Buradaki sakinlesme sürdükçe borsalar nefes alır.
    % 14 lük düşüş var şu anda bu endekste.
    Borsalarla ilişkisi tahteravalli gibi.Biri inerse diğeri çıkar.

6. Sağlık Çalışanları İçin.

et Bilgi
    Payların Geri Alınmasına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Hk.
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
    Hayır
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
    Hayır
    Geri Alım İşlemini Gerçekleştiren Ortaklık
    EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
    Geri Alım İşlemine Konu Ortaklık
    EMLAK KONUT GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.
    Geri Alım İşleminin Niteliği
    Diğer
    Söz Konusu Geri Alımın Amacı
    Fiyat istikrarının sağlanması
    Yönetim Kurulu Karar Tarihi
    20.03.2020
    Geri Alıma Konu Pay Miktarı
    251.620.138
    Ödenecek Azami Tutar (TL)
    1.000.000.000
    Ek Açıklamalar
    Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca hissedarlarımızın yatırım değerlerinin korunması ve şirketimiz hisse değerinde fiyat istikrarının dengelenmesi amacıyla:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği ve SPK duyuruları kapsamında 251.620.138 nominal adete ve azami 1.000.000.000 TL satış tutarına kadar Şirketimizin BIST'te işlem gören halka açık payların geri alınmasına karar verilmişti
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by escudo76 Yazıyı Oku
    Bu kötü günler geçince yeni yükseliş bankalarla olacaktır. Bir önce ki yukselis gibi uyduruk hisselere değil. En yüksek yükseliş halkbank ardından vakıfbank ardından işc, ve diğerleri olacak. Diğer büyük sanayi kağıtlarında yükseliş olacak ama bankalar gibi olmayacak. Sanayi kağıtlarında en cok yükseliş ereğli de olacak, aselsan max 32 görebilecek. Tüpraş ve petkim de doğru dürüst yükseliş bile olmayacak.Thy kendini toplayacak ama pegasus toplamayacak 40 a bile gelemeyecek. Borsa 2 gun arka arka yükseldikten sonra corona ile ilgili güzel haberler gelecek. Küçük yatırımcıya alim fırsatı vermeyecekler. O yüzden malınıza sahip çıkıp sabredin arkadaşlar. Her şey bir anda olacak. Öngörülerim bunlar

SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vay be sayın Eskudo, aynı şeyleri düşünmüşüz. Bende sayın TH. ın talebesiyim. Saygılar.. Erdemir yerine şişe var bende , doğalgazın düşmesi , sodanın üstün ihracat performansı, d/d nin ucuzluğu ve birleşme hikayesi ile hareket olacak ...
    Favori atlar Halk ve İş Ç gibi duruyor, mevcut aktifleri , defter değerleri, mevcut fiat ve değerlemeleri ile....

Sayfa 380/1003 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •