Sayfa 382/817 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. MRSHL - Marshall

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Durum çok vahim ben aldığım hissenin bir kısmını zararına sattım,40 ı da artık zor geçer direnç oldu malesef
    Bu piyasada bu hatayı nasıl yaptınız şaşırıyorum? ( siz bu tahtada çok deneyimli birisiniz)

Ben bu krize çimbeton ile girdim. Ocak ayında beton 54 lete gittiğinde bu sefer farklı dedik ve yine mal elde kaldı şimdi batmış gibiyim. Keşke bu krize betonda değilde marsalda yakalansaydım.
    Yaklaşık 7 aydır herkese çıkması için fırsat verdi.
    55 den çıkmak için 7 aydır fırsat veriyordu.

Oralardan çıkan 24 den betona girse en basitinden 40 hareketinde çıksa al sana marsal 90 dan satılmış gibi para..( ha betonda bok gibi hisse)

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

2.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Büyük Allah dır Cok bey.
    Canına yapıştım spekin. Peşini bırakmam. İt gibi verecek bir Audi A6 br tane Dubleks havuzlu. Bir tane de Loder
    Verdimi spek audi?

3.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    inşallah beni dinleyen olmuştur..Boşuna yazmıyoruz dur umarım..
    61,4 den uyarımızı yaptık şimdi 40 TL
    140 bin lot işlem hacmi olmuş tabana kilitlemiş..
    Yazılarını okuyorum. Canını okuyorsun speğin vs yazıyorsun.
    Kağıt taban yapıyor.
    61,4 den uyarımızı yaptık diyorsun.

Hangi aralıkta sattığını yazarmısın?
    Yani sattığını göremedimde.

4.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Yazılarını okuyorum. Canını okuyorsun speğin vs yazıyorsun.
    Kağıt taban yapıyor.
    61,4 den uyarımızı yaptık diyorsun.

Hangi aralıkta sattığını yazarmısın?
    Yani sattığını göremedimde.

Spek çok sever MGM yi beraber alıp satarlar(sadece burada değil), ICO da düşünce foruma koşar hep beraber coşarız.

Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Bu piyasada bu hatayı nasıl yaptınız şaşırıyorum? ( siz bu tahtada çok deneyimli birisiniz)

Ben bu krize çimbeton ile girdim. Ocak ayında beton 54 lete gittiğinde bu sefer farklı dedik ve yine mal elde kaldı şimdi batmış gibiyim. Keşke bu krize betonda değilde marsalda yakalansaydım.
    Yaklaşık 7 aydır herkese çıkması için fırsat verdi.
    55 den çıkmak için 7 aydır fırsat veriyordu.

Oralardan çıkan 24 den betona girse en basitinden 40 hareketinde çıksa al sana marsal 90 dan satılmış gibi para..( ha betonda bok gibi hisse)

SİZİN dediğiniz gibi ort 58 il çıktım 2-2.5 ay önce .Ben iki gün önce tekrar aldığım 45 ortalama ile olanları kast ettım.Onlarında yarısını geri sattım.Yarında duruma göre kalanı da kar zarar a bakmadan satıcam sadece tek şartım var 40 geçer se belki kalabilirim nihayetinde bu kadar çok düşen hisse , zarar açıklamışken tekrar çıkması çook zor çok.Belki diğer bilançoya yakın çıkar.Ama ben onun hammallığını yapmıyacam.Yarın bankalar coşacak banka alacam.

6. Yalnız bu kağıtta fena çaktılar çoğu arkadaş boynunu bile çeviremiyor 32,50 leri görmeden geri dönmez tecrübe sabittir eski kağıdım hareketten önce en son 43.10 lardan vermiştim

7. Çıkarken bu kadar yorum yoktu. Bizde bu eşeklik olduğu sürece bunlar çok kazanır. Keşkelerin anlamı yok yedik oturduk. Sektör olarak iyi yerlere gelmesi gerekir diye düşündük ama yok illa birileri ağzımıza edecek. Bilançolar laf olsun diye yapılıyor bu memlekette, hiç bir halt yapamadınız bari nezaketen zararın sebebini belirtin dip notlarda. Denetçiler alsın maaşları otursunlar ne güzel iş...Hadi teknik desek 3 günde içine ediliyor düşünmene bile fırsat vermeden...Almak vermek önemli değil önemli olan böyle karaktersiz firmaların Türkiye’de borsada faaliyet göstermesi ve bizim de safça yatırım yapmamız. Ha bir de milliyetçi düşündük hiç dolar almadık.Ne bekliyorsun yıllarca al doları at kenara...Sahi buralardan alıp kaç kişi bekleyecek bu piyasada boş hayaller...

8. Devrikiki kardeşim yazmışımya işte santim santim kademe yanılmamışız kaç yıldır..
    Boşunamı yazıyoruZ?
    Kaç lotu kaçtan verdiğimi yada aldığımı boşver bence eğer görememişsen.
    Üstelik kim neden yaZsinki kaçtan verdiğini yada aldığını
    Uyarımızı yapmışmışız
    Düşebilir destek demişiz
    Çıkabilir direnç vermişiz
    Dediğimiz kademelerde ne kadar sapma var?
    E daha ne yapayım
    Ha Şunu’da belirteyim hani görüyorsun ya
    Cmbtn damı görmedin madem
    Nerden aldım kaça sattım aldım sattım

Sayfa 382/817 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz