Sayfa 389/712 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon
Arama sonucu : 5695 madde; 3,105 - 3,112 arası.

Konu: MAKTK - Makina Takım

1. alis kademeleri bom bos...

2. 2.29 dan satan metro yatirimmi...galip kokuyu aldimi yoksa

3. metro yatirimin takasinda lot yok ama acigami satiyor...bir yoklama cekti gibi

4. Merhaba,
    Derinlik var mıydı

5. Anlık

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

6. Benim anlamadığım bu metro neden her hisseye konu edilmek istemiyor. Yok metro falan. Yaktığı insanların mezar taşlarını sıralasak topraklarımız almaz.

7.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım bu metro neden her hisseye konu edilmek istemiyor. Yok metro falan. Yaktığı insanların mezar taşlarını sıralasak topraklarımız almaz.
    Aynen katılıyorum.Sadece bu hissede değil tüm hisselerde uzun süre hareket olmayınca direk herkes metro gelse diye duaya çıkıyor metronun girdiği hissede 2 gün yağmur yağar sonrası enaz 3 ay kurak bence uzak dursun biz böyle iyiyiz.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Hitit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar size bir ipucu vereyim; gözde girişime ait olan şirketlerin internet siyesine girin ve bakın hepsinin altında yıldız holding amblemi vardır. Çoğunluk hissesinin olduğu şirketlerde.makina takımdada bu böyleydi. Şuanda girin bakın makina takımda kaldırulmış! Kümaş tada durum böyle. Üşenmeyin bakın.
    üşenmedim baktım sadece şok marketlerin sayfasının altında Yıldız holding var, diğerlerinin tamamında öyle bir amblem vs yok. Milleti böyle yanlış bilgilerle olmadık haberlerle gazlamayın lütfen. Sizi OZKGY'den de biliyorum, vesilenizle 2.58den yüklü mallandım şimdi sürünüyoruz

Sayfa 389/712 İlkİlk ... 289339379387388389390391399439489 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •