Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
AKBNK bedelli sonrası Sabancı Üniversitesi Vakfı ve Akbank Tekaüd Sandığı bedelliye katılım kadar sattık vs açıklama yapmıştı, oradan hatırlıyorum bir miktar ellerinde olduğunu.
Virtus Çelik yöneticisi BBHT'deydi, durum kötü dedi. Rusya çeliği ve ABD gümrük vergilerinden bahsetti, stok vs problem varmış.
Normalde oyuncu her şeyi düşünmüştür de likidite sorunu ve kredi limitleri problem oldu bence.
Bu arada şeytana da yol gösteriyoruz, sanmıyorum o kadar detaylı bilgisi olsun, insanların içinden geçen düşüncelerden işe yarar olanlar değerlendiriliyor bence.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yarın İstanbul'da ekonomi gündemli bir toplantı yapmayı planlıyor - Retures
Sözcü internet sitesinde yayınlanan habere göre; Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yarın İstanbul'da ekonomi gündemli bir toplantı yapmayı planlıyor.
Reuters'a bilgi veren kaynaklar toplantıda Rusya ile mutabakatlar, ekonomi genel durum, borsa, yaptırım ve MİR konularının güncemde olacağını belirtti.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...asada-7377635/
Yatırım tavsiyesi değildir.
Senin ipliss sana farklı fısıldar benim ipliss bana farklı fısıldar, bence iplisler savaşıyor,
Sabahtan beri ekrana bakmıyordum. İplis geldi kulağıma fısıldadı aç ekranı piyasayı göçermişler dedi. Bi baktım yem yeşil
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri