Aniden 20 üstüne attık, yeni bir yıldız mı doğuyor 😀
,,,bir halayı hak ettik..vay vay vay vay...
![]()
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
[QUOTE=keko;6501441]bence ekstra ek iş yapmasına gerek yok...çünkü zaten ges dışında binaların elektrik ve mekanik işlerini yapıyorlar...bu işleri yapmaları piyasayı tanımalarını sağlıyor...tecrübeleri ile bilgi birikimleri ile müşteriye güven veriyorlar...zaten işlerinde türkiyenin bir numaralı şirketidir..o yüzden de ges işi tamamlayıcı olmuş...tıpkı gesana benzemiş...gesan da tahaaüt işleri yaparken bu işlerde kullanılan ürünleri üretmeye başlamışlar....piyasaya kendilerini kabul ettirmişler..ardından da ges işine de girmişler..[/QUOT
Bitirdiği projeler ve devam eden projlerde zaten nasıl bir marka olduğunu gösteriyor.Haklısınız
aldığı işlerin %70 i zaten dövize endeksli...kalan %30 luk TL bazlı kısım da asgari ücrete veya enflasyona endeksli...kasasında zaten 334 milyonluk da döviz fazlası var...elinde 3,5 milyar tl lik de iş olduğunu düşündüğümüzde iyi bir bilançonun gelmemesi imkansız gibi bir şey...şahsen ben de çok umutluyum...gelecek bilanço ile temel rasyolarının daha da ucuzlamasını bekliyorum...bu ucuzluk onu diğer enerjilerden pozitif ayrıştıracaktır...
diğer enerjiler yeterince çıktılar ama bu onlara göre çok ucuz kaldı...piyasa gereğini yapacaktır diye düşünüyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri