Sayfa 39/137 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 305 - 312 arası.

Konu: BRLSM - Birleşim Müh. Isıtma Soğutma Havalandırma San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler, çok güzel bir tweet. Marbaşâ€™ın da bizi bu listeye koymuş olması piyasanın bu işe inandığı noktasında ümit veriyor.
    Teşekkürler
    rica ederim.Sanırım etkisini görüyoruz tabiki tesadüf diyelim

2. Aniden 20 üstüne attık, yeni bir yıldız mı doğuyor 😀

3.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Aniden 20 üstüne attık, yeni bir yıldız mı doğuyor ��
    yıldız dogdu işi erken farkedenler dibinide sıyırır...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. ,,,bir halayı hak ettik..vay vay vay vay...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. [QUOTE=keko;6501441]bence ekstra ek iş yapmasına gerek yok...çünkü zaten ges dışında binaların elektrik ve mekanik işlerini yapıyorlar...bu işleri yapmaları piyasayı tanımalarını sağlıyor...tecrübeleri ile bilgi birikimleri ile müşteriye güven veriyorlar...zaten işlerinde türkiyenin bir numaralı şirketidir..o yüzden de ges işi tamamlayıcı olmuş...tıpkı gesana benzemiş...gesan da tahaaüt işleri yaparken bu işlerde kullanılan ürünleri üretmeye başlamışlar....piyasaya kendilerini kabul ettirmişler..ardından da ges işine de girmişler..[/QUOT

Bitirdiği projeler ve devam eden projlerde zaten nasıl bir marka olduğunu gösteriyor.Haklısınız

6.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Çok teşekkürler, çok güzel bir tweet. Marbaş’ın da bizi bu listeye koymuş olması piyasanın bu işe inandığı noktasında ümit veriyor.
    Teşekkürler
    Bu habere ek alımlar yaptım, artık küpü ağzına kadar doldurduk bu saatten sonra beklemek düşer.
    Umarım bilanço güzel gelir portföyün %50sini buraya kaydırdım çünkü, %40ı da yeotk’da.

7.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Bu habere ek alımlar yaptım, artık küpü ağzına kadar doldurduk bu saatten sonra beklemek düşer.
    Umarım bilanço güzel gelir portföyün %50sini buraya kaydırdım çünkü, %40ı da yeotk’da.
    Tabi bir de daha önce dediğim gibi, bu şirketin son 3 dönemki bilançosunu beğenmişim, inşallah yanıltmaz

8.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Tabi bir de daha önce dediğim gibi, bu şirketin son 3 dönemki bilançosunu beğenmişim, inşallah yanıltmaz
    aldığı işlerin %70 i zaten dövize endeksli...kalan %30 luk TL bazlı kısım da asgari ücrete veya enflasyona endeksli...kasasında zaten 334 milyonluk da döviz fazlası var...elinde 3,5 milyar tl lik de iş olduğunu düşündüğümüzde iyi bir bilançonun gelmemesi imkansız gibi bir şey...şahsen ben de çok umutluyum...gelecek bilanço ile temel rasyolarının daha da ucuzlamasını bekliyorum...bu ucuzluk onu diğer enerjilerden pozitif ayrıştıracaktır...

diğer enerjiler yeterince çıktılar ama bu onlara göre çok ucuz kaldı...piyasa gereğini yapacaktır diye düşünüyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 39/137 İlkİlk ... 2937383940414989 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •